真嘆

arkayhk)) 發表於 2011-05-24 01:00|只看該作者|倒序瀏覽|打印
天氣咁熱,攤係磁磚好涼爽咁
豬茵同豬兜動作一致.

sofu~

sofu~

aguiler 2011-5-24 01:19:34 AM
好可愛喔~~
佢地可以和平共處真係好喇..
arkayhk)) 2011-5-24 01:53:39 AM
原帖由 aguiler 於 2011-5-24 01:19 AM 發表
好可愛喔~~
佢地可以和平共處真係好喇..

佢地未"同居"..因為大果隻星期六去絕育.
我諗住等絕育1,2個月後先放埋一齊養,希望可以和平相處.
如果唔得就繼續分2個籠養啦
phoebe)) 2011-5-24 09:43:37 AM
第二隻好像獅子好得意
arkayhk)) 2011-5-24 09:56:02 AM
原帖由 phoebe 於 2011-5-24 09:43 AM 發表
第二隻好像獅子好得意

謝謝#^49^#
佢仲係bb仔,今日先剛剛2個月大.
超百厭&活躍.
phoebe)) 2011-5-24 10:07:22 AM

回復 5# 的帖子

記得我隻兔仔二個月買回來不到第三日哥哥放佀出來已經跳來跳去跳高轉彎被佀嚇壞:015:
arkayhk)) 2011-5-24 10:34:38 AM

回復 6# 的帖子

係呀,#^51^#  唔知係咪bb兔會活躍d.
反而大果隻冇咁活躍咁..
phoebe)) 2011-5-24 11:09:56 AM
而家隻衰豬六個月不知幾 頑皮時時在牀上跑來跑去跳高跳到mad好似食了丸仔不特此撞損個鼻二次睇醫生連醫生都話佀百厭
arkayhk)) 2011-5-24 12:08:54 PM

回復 8# 的帖子

woo.原來你寶寶係過度活躍兔#^51^#
哈哈.看來我地寶寶都太活躍.
你寶寶係仔定女呀?
phoebe)) 2011-5-24 01:36:59 PM
Boy,所以比較活躍些
yanyi:) 2011-5-24 04:24:13 PM
好可愛丫~
豬兜個樣好獅子!!
arkayhk)) 2011-5-25 12:02:59 AM

回復 10# 的帖子

我細果隻係女仔..=.= 但都好彈..
係呢,細兔係咪會牙痕會想咬野架..
arkayhk)) 2011-5-25 12:03:41 AM

回復 11# 的帖子

thx ar..
係呀,豬兜個樣好獅子.成日幫佢鬆面D毛..好Q呀佢.

快速發帖