本來諗住買草莓屋#^3_002^#  但都係算#^3_002^#
但個屋仔打直放係會比花生妹踩住佢跳出去#^23^#   搵野擋住都跳出去#^23^#
大前日 + 前日  早上已經發現花生係圍欄外趴係沙發等比人發現#^25^#  
依加以用高身格仔網擋  撞唔爛#^24^#

芝麻又開始出哂啲啡毛勒.. 個頂又開始好似干左咁#^23^#
兔婆話似生青苔#^47^#

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/254750_10150204299964833_597019832_7119534_2429274_n.jpg[IMG]

我中意搞住爸爸訓教#^30^#

phoebe)) 2011-5-26 11:36:32 PM
間house仔去靚芝麻既背脊好似咩左個殼

小小夕 2011-5-26 11:39:33 PM
原帖由 phoebe 於 2011-5-26 11:36 PM 發表
芝麻既背脊好似咩左個殼

係呀 .. d啡色毛 一長就會出哂黎...    頂部好干 中間啡色 根部係灰色
真係好搞笑#^23^#
carbee 2011-5-27 12:03:36 AM
好鐘意花生bb毛,好想摸吓佢
小小夕 2011-5-27 12:13:14 AM
原帖由 carbee 於 2011-5-27 12:03 AM 發表
好鐘意花生bb毛,好想摸吓佢

佢d毛好滑  唔似芝麻好似綿花咁一舊舊
同佢佢乖左好多  雖然都唔比人抱係心口  ..但真係想日日都抱住佢zzz#^23^#
carbee 2011-5-27 12:23:31 AM
你就好啦,我冇經歷過MIMI既BB年代,
我識佢果陣都2歲幾3歲啦
我要BB呀:072:
小小夕 2011-5-27 12:47:56 AM
原帖由 carbee 於 2011-5-27 12:23 AM 發表
你就好啦,我冇經歷過MIMI既BB年代,
我識佢果陣都2歲幾3歲啦
我要BB呀:072:

佢係你心目中 都係1個最可愛既bb#^24^#
carbee 2011-5-27 12:54:50 AM

回復 7# 的帖子

都係呀~佢好似永遠都長唔大咁~
有時會諗,第時再養兔兔應該由BB開始?定係去兔協領養?
我知當然最好都係去領養,幫助被遺棄既兔兔
但我又好想由BB開始睇住佢大,好似冇睇到小朋友第一次轉身,學行咁.....
所以都幾予盾:068:
aguiler 2011-5-27 09:08:48 AM
望住花生芝麻真係可愛~
佢兩個d相好搞鬼...
最中意就係芝麻攤係地下果張同埋花生去搞兔爸果張,
花生真百厭,十足十靜妍咁..
orlando)) 2011-5-27 09:59:30 AM
wa~~佢地好幸福呀^^有噤多活動空間~一定好開心呀~但佢地怕唔怕咬個d膠墊呀??
小小夕 2011-5-27 12:53:30 PM
原帖由 orlando 於 2011-5-27 09:59 AM 發表
wa~~佢地好幸福呀^^有噤多活動空間~一定好開心呀~但佢地怕唔怕咬個d膠墊呀??

咬呀!!!  有時口癢會咬爛佢 死扯爛扯.. 跟住吐返舊膠出黎再咬  ..  都口癢先咬下
我都唔知..  e加多左地方少見佢跳舞#^56^#

原帖由 aguiler 於 2011-5-27 09:08 AM 發表
望住花生芝麻真係可愛~
佢兩個d相好搞鬼...
最中意就係芝麻攤係地下果張同埋花生去搞兔爸果張,
花生真百厭,十足十靜妍咁..

芝麻去邊都趴係到.. 最中意我地玩緊電腦  中槍訓死左甘趴係兔爸隻腳汁邊訓..
有時都唔小心踢到佢#^5_002^#
花生真係曳到爆#^9_003^#  但好動d我都好中意
小小夕 2011-5-27 12:54:53 PM
原帖由 carbee 於 2011-5-27 12:54 AM 發表
都係呀~佢好似永遠都長唔大咁~
有時會諗,第時再養兔兔應該由BB開始?定係去兔協領養?
我知當然最好都係去領養,幫助被遺棄既兔兔
但我又好想由BB開始睇住佢大,好似冇睇到小朋友第一次轉身,學行咁.....
所以都幾予盾 ...

係嫁  但bb仔都大得好快..   我就快唔記得佢地bb個陣係幾細隻#^56^#
yanyi:) 2011-5-27 05:31:00 PM
嘩.芝麻隻色同佢本身隻色好大分別喎@_@
有新屋玩佢地開心死啦:073:
小小夕 2011-5-27 05:55:33 PM
原帖由 yanyi 於 2011-5-27 05:31 PM 發表
嘩.芝麻隻色同佢本身隻色好大分別喎@_@
有新屋玩佢地開心死啦:073:

係呀  因為剪短左    所以無啡色 e加又生返出黎>"<
佢本來個頂都係啡色嫁#^64^#

快速發帖