急!!29/5 前領養 !!否則狗狗會被人道毀滅!!

聯絡人 : Samantha

聯絡電話: 9343-0381

聯絡電郵:
寵物品種: 狗狗

寵物性別: 不明或混雜

寵物歲數: 0 年 0 個月

寵物來源: 其他

絕育與否: 未絕育

棄養原因: 牠主人因懷孕而要把牠人道毀滅

是否知悉不能收取領養費用?: 是

((請轉發)))有冇人要雪撬狗? 牠主人因懷孕而要把牠人道毀滅, 獸醫見牠健康良好, 不忍心殺牠,
會把牠留在診所一星期等好心人認領, 大家幫忙轉載吧! 如欲查詢, 請致電Samantha 9343-0381. Thank you
狗狗生命限期至29�5 !pls help!
養唔到隻狗都請大家好心轉發!

不好意思 !
我是在facebook 看見的...
我想幫狗狗..但不知有甚麼途徑..
所以才po上來....狗狗的年齡 !
係7year old

https://www.facebook.com/media/s ... 30&l=42a9bc9248

#^81^#

little_connie 2011-5-26 11:40:16 PM
最新消息:不會被人道毀滅,同埋不要再打比義工,直接打比診所,,宜家一直選緊新主人~

佢係7歲,,li 度有詳情,希望快d搵到好主人la~
https://www.facebook.com/media/s ... 30&l=42a9bc9248
carbee 2011-5-27 12:06:03 AM
咩主人黎架,懷孕就要人道毀滅?
毀滅佢主人就差唔多!!:069:
inkalaam 2011-5-27 12:08:01 AM
點解d人可以咁? 唔係人黎!!!!!!!!
ccychoy 2011-5-27 08:23:57 PM
我系fb都見過
d人都系變態

快速發帖