1P 幣
早幾日係竉物店見到一隻好細隻既賓尼兔,全身連埋個頭都只得2個拳頭咁大,但係佢對大耳仔已經垂左落黎,我睇好多留言都話賓尼要到3個月以後,對大耳仔至會垂落黎,咁即係果隻得2個拳頭咁細既賓尼已經起碼有3個月大囉,真係好cute,無唸過賓尼都有咁迷你既品種。
aguiler 2011-5-27 11:27:22 AM
賓尼兔細細個就已經係垂耳架喇喎~唔一定過左3個月先垂落黎架..
不過有d賓尼兔係大個左先垂番落黎ge..
靜楠細細個就一隻垂,一隻樹起..
jinjin 2011-5-27 11:47:16 AM

回復 2# 的帖子

哦∼即係佢未必夠3個月啦喎?佢細到同天竺鼠差唔多大嗟,見到佢咁cute真係有衝動買左佢呀,不過我有左MonMon都已經好忙啦:059:
aguiler 2011-5-27 12:08:10 PM
咁細隻,似兩個星期,岩岩生毛果d咁...
小小夕 2011-5-27 12:46:17 PM
有冇相呀   賓尼好少咁隻嫁 ..  有d賓尼細細個耳仔已經放左落黎
真係似未足月就離開媽媽..  甘細隻

你要好好照顧佢丫 #^65^#
jinjin 2011-5-27 12:51:55 PM

回復 5# 的帖子

無相呀,竉物店唔俾影相嘛,我無買佢呀,自己已經有MonMon,養多一隻要好多心機同時間,我暫時仲未得呀:014:
jinjin 2011-5-27 12:52:43 PM

回復 4# 的帖子

又好似係呀,佢D毛毛仲係好短好鬆架:037:
小小夕 2011-5-27 01:05:09 PM
原帖由 jinjin 於 2011-5-27 12:51 PM 發表
無相呀,竉物店唔俾影相嘛,我無買佢呀,自己已經有MonMon,養多一隻要好多心機同時間,我暫時仲未得呀:014:

#^5_002^# 我仲以為你買左佢
寵物店真係好多未足月就離開媽媽身邊  (勁細隻)    奶水都未飲夠  就要食草  ..
真係心up#^56^# ...
p009123 2011-5-27 02:15:33 PM
你係邊到見到嫁~
我都想去睇下呀!
jinjin 2011-5-27 05:25:12 PM

回復 9# 的帖子

我係荃灣廣場UA戲院個則門對面右手邊果間竉物店見到架,佢係全白色架,
佢細到係放係天竺鼠個柜度,同2隻天竺鼠一齊,
兔爸仲話佢係天竺鼠添:031: ,
我話:天竺鼠邊有咁大對耳仔呀:036:
p009123 2011-5-27 07:45:26 PM

回復 10# 的帖子

果間竉物店係咪黑店黎嫁?
如果唔係真係好想去睇下呀!
因為我住好遠
黑店就唔去喇~廢事哂車錢!
jinjin 2011-5-28 11:50:09 PM
我又唔清楚喎, 只知佢係有分店既舖頭, 不過店名我唔記得左啦
KARMAN100210)) 2011-6-6 10:47:50 PM
荃灣廣場UA戲院個則門對面右手邊果間竉物店..
個間系Q-PXT'S丫>_<
jinjin 2011-6-7 11:19:06 AM
係呀,早2日去睇過,就係Q-pet呀,不過隻兔仔唔見左啦:011:

快速發帖