1P 幣
冰冰知道 uxxxxx 是有一位賣家的
但 他的態度 小冰不是太接受 ...
所以 想請問大家 在香港還有個別的小蜜賣家嗎!?
謝謝大家的回覆丫!!! >0<"
wesky 2008-9-10 06:13:11 PM
不知道喔

你有咁多時間照顧咁多隻嗎??
冰冰烏龍茶 2008-9-10 07:01:23 PM
基本上 大家都乖乖的
都好好照顧 籠子的 都是一次過的!! ^+++^ !!
兔兔還好 , 龍貓不喜歡時 會對冰冰噴小便=.="

小蜜香港不流行 ~ 真的好難找到好賣家 !!

龍喵呢 , 現在只會討好家中的男性 , 都快不要小冰了 = ________ + "
冰冰烏龍茶 2008-9-10 07:02:48 PM
多補一句 : 大家大多是夜行動物  所以我都可以照顧這樣多的寶寶呢^0^>
yatlam 2008-9-10 07:40:48 PM
小蜜好可愛呀~:053:
可惜爸媽一定唔比養~

冰冰烏龍茶 2008-9-10 08:30:29 PM
小蜜要花較多的時間陪伴牠
所以 一般的父母都不太喜歡這黏人的小傢伙
而且 主要是香港不流行小蜜的關係
對小蜜熟識的家庭不會太多 /________\ ~
jojo 2008-9-11 12:13:52 PM
你可以去太子道個間小動物世界睇睇~~
價錢好像是$3000元~
因為個次我去寵物展時見到的~:014:
kazu 2008-9-19 06:21:36 PM
之前我都有去過太子西睇不過搵唔到...
香港係好難搵, 因為冇得入口, 繁殖量又唔高,
我都搵左成個月先搵到, 加油!!
你指果個人我都有問過, 態度真係麻麻:046:
冰冰烏龍茶 2008-10-7 08:38:48 AM
其實 可以入口的 不過 手續就一定要跟住漁濃署來辨
你那只是在那裡買的@.@??? 可否告知>_< 謝謝啊
shura 2008-10-10 09:58:37 PM
太子道個間小動物世界
在哪裡????????????
jojo 2008-10-10 10:39:33 PM
星期二去過了~唔見有得買~:050: :046:
shura 2008-10-10 10:40:52 PM

回復 # 的帖子

近邊gfa???

有沙鼠嗎??????????????
冰冰烏龍茶 2008-10-12 08:35:20 PM
原帖由 jojo 於 2008-10-10 10:39 PM 發表
星期二去過了~唔見有得買~:050: :046:

請問地址是那裡 !!
冰冰找了很久也找不到 ㄒ___ㄒ

譏譏告知 !! 感恩丫>0< !!!
奶咀:] 2008-10-16 01:13:07 AM

香港在那可以買到小蜜

我家剛有小蜜bb出世,正找主人,有意可pm我。

amyluilui 2008-10-21 06:23:36 PM
i SAW IN i love RAbbit today ^^

快速發帖