早前麻咪幫我設計左幾個新髮型,個個我都好滿意,而家俾你地欣賞下啦 ^^

你地睇下我D頭髮幾濃密, 爸B恨唔到咁多架啦 :P

你地睇下我D頭髮幾濃密, 爸B恨唔到咁多架啦 :P

中間分界都唔錯架 ^^

中間分界都唔錯架 ^^

我最鐘意呢個髮型, 顯得我幾高貴淑女 :D

我最鐘意呢個髮型, 顯得我幾高貴淑女 :D

其實呢個髮型我都幾滿意, 好有型呢 :D

其實呢個髮型我都幾滿意, 好有型呢 :D

俾你地欣賞下我有幾阿娜多姿啦^^

俾你地欣賞下我有幾阿娜多姿啦^^

jinjin 2011-6-1 04:00:31 PM
原帖由 cutebarbie 於 2011-6-1 03:50 PM 發表
樓主你剪得好令呀... 我就5識CUT...CUT到參差不齊....:046:

hehe...我領養左佢個零月咋,我未同佢剪過架~~
orlando)) 2011-6-1 04:52:53 PM
haha~好型又好可愛呀~~:020:
好少見兔兔噤多毛毛..仲可以分界呀
唔講仲以為係假髲~哈哈~
jinjin 2011-6-1 05:12:47 PM
原帖由 orlando 於 2011-6-1 04:52 PM 發表
haha~好型又好可愛呀~~:020:
好少見兔兔噤多毛毛..仲可以分界呀
唔講仲以為係假髲~哈哈~

hehe:021: 所有獅子兔都會好似獅子咁,有長頭髮架,有D就少D長長地既,好似我MonMon咁,有D就好勁頭髮,好似卡卡咁多架:031:
ccychoy 2011-6-1 05:34:44 PM
甘長既?
如果剪左會5會好傷心?
jinjin 2011-6-1 05:35:53 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-1 03:05 PM 發表
好型呀~頭頂d毛毛好軟架~
上次剪毛果陣叫姐姐幫mimi剪哂,依家冇得玩啦!

mimi係咪貓貓兔黎架?佢個身D毛毛都好長咁喎:033:
jinjin 2011-6-1 05:37:15 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-6-1 05:34 PM 發表
甘長既?
如果剪左會5會好傷心?

我唸佢得咁少頭髮剪唔剪都應該無乜影响掛?:044:
brendang 2011-6-1 08:26:22 PM
真係靚得好假,假得好靚:040:
carbee 2011-6-2 12:46:08 AM

回復 20# 的帖子

係呀,MIMI係貓貓兔黎架,D毛都好長
今年未到夏天就已經帶佢去兔協度剪左毛啦,不過長得好快~
佢未剪之前,頭頂D毛毛都係好長,
有時會玩佢,幫佢夾起,不過MIMI唔鐘意囉~HEHE:057:
bbandwingki 2011-6-2 09:33:49 AM
好得意呀....#^64^#
好好笑囉....
jinjin 2011-6-2 10:45:11 AM
原帖由 carbee 於 2011-6-2 12:46 AM 發表
係呀,MIMI係貓貓兔黎架,D毛都好長
今年未到夏天就已經帶佢去兔協度剪左毛啦,不過長得好快~
佢未剪之前,頭頂D毛毛都係好長,
有時會玩佢,幫佢夾起,不過MIMI唔鐘意囉~HEHE:057:

MonMon都係唔俾我捉住佢,係籠入邊就任摸,但係一出左黎就算想同佢按摸都會走人,
MonMon得咁少頭髮都未必可以夾得實:031:
近日梳毛都係食兔糧時同一路餵菜一路梳咋,一食哂D菜佢就唔會企定定架啦:063:
aguiler 2011-6-2 01:48:54 PM
原帖由 jinjin 於 2011-6-1 05:12 PM 發表

hehe:021: 所有獅子兔都會好似獅子咁,有長頭髮架,有D就少D長長地既,好似我MonMon咁,有D就好勁頭髮,好似卡卡咁多架:031:

HAHA卡卡d毛真係好鬼多...但比起monmon,卡卡d頭髮就短d,厚d,多d...

jinjin 2011-6-2 03:00:32 PM
原帖由 aguiler 於 2011-6-2 01:48 PM 發表

HAHA卡卡d毛真係好鬼多...但比起monmon,卡卡d頭髮就短d,厚d,多d...

卡卡真係成隻迷你獅子咁呀,連D毛色都似埋:039:

aguiler 2011-6-2 04:07:38 PM
係呀...卡卡係獅子仔~~爸爸成日都咁講佢..haha
carbee 2011-6-2 05:03:19 PM
aguiler,
卡卡同mimi真係好似,呢張係未剪毛既樣,d毛好鬆

jinjin 2011-6-2 05:06:05 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-2 05:03 PM 發表
aguiler,
卡卡同mimi真係好似,呢張係未剪毛既樣,d毛好鬆

哈哈∼如果mimi只係剪左身既毛,就同卡卡一模一樣啦:073:

快速發帖