早前麻咪幫我設計左幾個新髮型,個個我都好滿意,而家俾你地欣賞下啦 ^^

你地睇下我D頭髮幾濃密, 爸B恨唔到咁多架啦 :P

你地睇下我D頭髮幾濃密, 爸B恨唔到咁多架啦 :P

中間分界都唔錯架 ^^

中間分界都唔錯架 ^^

我最鐘意呢個髮型, 顯得我幾高貴淑女 :D

我最鐘意呢個髮型, 顯得我幾高貴淑女 :D

其實呢個髮型我都幾滿意, 好有型呢 :D

其實呢個髮型我都幾滿意, 好有型呢 :D

俾你地欣賞下我有幾阿娜多姿啦^^

俾你地欣賞下我有幾阿娜多姿啦^^

phoebe)) 2011-6-1 11:20:57 AM
好型:002: :002: :002:
PILLOW.MA)) 2011-6-1 11:22:25 AM
真髮離既?
第一張相好似假髮XD
twpig 2011-6-1 11:45:36 AM
好型呀~:033:
jinjin 2011-6-1 11:55:06 AM

回復 3# 的帖子

全部真髮黎架,我將佢D頭髮全部撥哂係耳仔前邊,就有咁多架啦:039:
yanyi:) 2011-6-1 12:11:19 PM
好有型丫!
點解佢頭頂可以咁多毛既=o=
aguiler 2011-6-1 12:58:59 PM
同卡卡一樣都係獅子兔?!
kkklon 2011-6-1 02:02:47 PM
好好笑呀~#^51^# 好型ja~~
jinjin 2011-6-1 02:15:23 PM

回復 7# 的帖子

係呀∼
MonMon都係獅子兔,不過卡卡D頭髮仲勁過MonMon好多喎:031:
jinjin 2011-6-1 02:18:41 PM

回復 6# 的帖子

因為佢係獅子兔嘛 :053:
平時就唔會係哂耳仔前面既,就好似趴係度果張咁架咋,
係我專登叫兔爸餵佢食菜時幫佢攪攪新意思,將頭髮撥哂去前面至會有咁正既效果咋:073:
aguiler 2011-6-1 02:37:15 PM
原帖由 jinjin 於 2011-6-1 02:15 PM 發表
係呀∼
MonMon都係獅子兔,不過卡卡D頭髮仲勁過MonMon好多喎:031:

係呀..卡卡d頭髮多好多...所以日日都要同佢梳頭,懶d都唔得..
jinjin 2011-6-1 02:38:24 PM

回復 11# 的帖子

我都覺得MonMon心口D毛好難梳到入面果層,太厚啦:067:
carbee 2011-6-1 03:05:55 PM
好型呀~頭頂d毛毛好軟架~
上次剪毛果陣叫姐姐幫mimi剪哂,依家冇得玩啦!
cutebarbie 2011-6-1 03:50:13 PM
樓主你剪得好令呀... 我就5識CUT...CUT到參差不齊....:046:
jinjin 2011-6-1 03:59:31 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-1 03:05 PM 發表
好型呀~頭頂d毛毛好軟架~
上次剪毛果陣叫姐姐幫mimi剪哂,依家冇得玩啦!

見你兔兔D頭髮好旺盛喎,如果長返長咪好勁囉

快速發帖