===唔知點解係領養區發唔到新帖=口=~~麻煩幫手移去~~謝謝>"<

公司同事個fd想搵人幫手領養佢兩隻兔兔~~
但係因為我屋企人覺得屋企唔夠地方養多隻~~所以上黎post幫佢地搵返個新主人啦~~

佢主人話兩隻兔仔1-2歲~未絕育~~籠同剩左既草同糧都會送埋~~
手頭上既資料暫時有咁多~>"<~希望大家幫幫手啦~~~

suetyi 2011-6-12 02:56:36 PM
佢應該都未急到咁~~不過要搵人領養囉~"~...最衰我幫唔到佢啦~~~:050:
m1k1 2011-6-12 03:36:48 PM
需吾需要我放上fb問下人?
suetyi 2011-6-13 12:36:00 PM
都好呀~~麻煩哂你~~:055:
sonic 2011-6-13 05:15:36 PM

回復 18# 的帖子

我可以收養一隻, 不過最好係仔仔, 因為我家有一仔仔, 一歲左右!!
小小夕 2011-6-13 08:04:04 PM
希望快d搵到人將佢2個一齊帶走喇>"<
睇佢2個都好似好好朋友..
suetyi 2011-6-13 09:55:48 PM
原帖由 sonic 於 2011-6-13 05:15 PM 發表
我可以收養一隻, 不過最好係仔仔, 因為我家有一仔仔, 一歲左右!!

唔知要點聯絡你呢~@@? 不如你留低MSN之類等我同事個朋友直接同你聯絡呀??
兔兔囡 2011-6-14 02:32:00 AM
好可愛呀~
但我屋企冇位養~:050:

佢地叫咩名呀?
michelleoo 2011-6-14 10:20:20 PM
有意···· E-mail詳談
[email protected]
chuchuviolet 2011-6-22 01:14:29 AM
請問兔兔比人領養左未呢?
我有養兔仔既經驗,最近想再次養番
可MSN連絡我[email protected]
vanness366 2011-6-27 11:20:29 PM
有意領養2隻
想連絡我MSN : [email protected]
vanne 2011-7-5 05:19:58 AM
都幾得意,但我喜短毛多D
Futagoza_Kaniza 2011-7-5 11:32:12 PM
原帖由 vanne 於 2011-7-5 05:19 AM 發表
都幾得意,但我喜短毛多D

佢地係短毛賓尼兔= =
sea 2011-7-28 06:02:39 AM
請問已被領養嗎?有心,煩請與我聯絡:[email protected]
jchow 2011-7-28 10:17:42 AM
兩隻兔兔已於6月11日送到兔協,由於主人無做任何消暑措施而提早於正午帶兔兔去兔協,兩隻兔兔到達兔協時已中暑昏迷,其中全啡色的兔兔於兔協帶去診所途中死去,另一隻啡白色的幸運地留院三日後救回,現於兔協待領,名字是Issac 編號1201,有心人可向兔協提出申請。
jinjin 2011-7-28 11:00:07 AM
中暑:046:
好可憐,:041:
希望Issac好快康復,好快被有心人領養啦:063:

快速發帖