===唔知點解係領養區發唔到新帖=口=~~麻煩幫手移去~~謝謝>"<

公司同事個fd想搵人幫手領養佢兩隻兔兔~~
但係因為我屋企人覺得屋企唔夠地方養多隻~~所以上黎post幫佢地搵返個新主人啦~~

佢主人話兩隻兔仔1-2歲~未絕育~~籠同剩左既草同糧都會送埋~~
手頭上既資料暫時有咁多~>"<~希望大家幫幫手啦~~~

carbee 2011-7-28 01:27:09 PM
個主人有冇搞錯!!!
都唔明點解連個冰種都唔肯比佢~
唔通唔要兔兔所以連冰種都省返?
小小夕 2011-7-28 08:41:18 PM
原帖由 carbee 於 2011-7-28 01:27 PM 發表
個主人有冇搞錯!!!
都唔明點解連個冰種都唔肯比佢~
唔通唔要兔兔所以連冰種都省返?

依d人 依後唔該咩寵物都唔好養..
skyjaii_na 2011-7-28 09:43:12 PM
請問您原本的貼發了在哪t^t
我在領養區也發伓到t^t
yokoe 2011-8-1 11:09:28 PM
請問被領養了嗎??
love_rabbit 2011-8-9 09:28:29 AM

都有一隻兔兔代領養

本人的朋友都有一隻兔兔代領養啊!
一歲...男...健康活潑....
兔兔主人懷孕..BB情況不穩定...無力照顧...
所以想替他找新主人!
但我開唔到dicussion啊!!
未知是否因為是新成員呢!!
有人可以幫忙嗎?

樂樂:) 2011-8-9 09:42:57 PM
原帖由 love_rabbit 於 2011-8-9 09:28 AM 發表
本人的朋友都有一隻兔兔代領養啊!
一歲...男...健康活潑....
兔兔主人懷孕..BB情況不穩定...無力照顧...
所以想替他找新主人!
但我開唔到dicussion啊!!
未知是否因為是新成員呢!!
有人可以幫忙嗎?

您好我有意啊.
不如在msn談好嗎?
[email protected]
love_rabbit 2011-8-9 11:33:36 PM

回復 36# 的帖子

I can't sign in my MSN >.<
send了e-mail給你了
peggie_yiu 2015-3-22 09:58:21 PM
halo 我可領養 but只能養一隻T。T, 可whatsapp,60918511
achow1v3v 2015-4-27 09:45:15 PM
好可愛。。。

快速發帖