自從絕育後,衰女周不時係籠裡尿尿,今日仲係箱草草度賴左尿,真係比佢激死!我已經連醋都出埋,唔通真係冇得救?

aguiler 2011-6-16 12:03:00 AM
耐左應該會好d ge~~~
carbee 2011-6-16 12:30:32 AM

回復 2# 的帖子

靜研媽,何以見得呢?
我覺得佢冇得救~
今日真係嬲到我震呀!!!:050:
小小夕 2011-6-16 01:51:52 AM
做咩比到佢係箱草草到尿尿呀 .,  下次小心d喇..  

兔兔智商係3歲小朋友..   可能有時會無乜記性.. 有時仲會太懶唔想郁去vv
加上e加天氣熱呀   我2個女..  趴係到屙添呀  你話死唔死...    >"<

加上絕完育 可能嬲你帶去睇醫生 做手術  整痛佢
所以發下皮4...    mimi媽唔好嬲喇..
指住佢亂尿尿個個位..  搬佢入籠等佢坐一陣監囉

花生芝麻::  mimi 唔好曳曳呀   曳曳瀲嬲媽媽無好野食嫁#^5_002^#
carbee 2011-6-16 02:15:28 AM
小小夕,下次我會小心唔比佢入到草箱。不過佢係籠尿尿真係搞到我頭都痕埋,佢以前真係唔會架,同埋我唔覺得佢會嬲到依家,因為mimi知道我有好野食,成日都追住我!都唔知搞咩!!!
小小夕 2011-6-16 02:39:26 AM
原帖由 carbee 於 2011-6-16 02:15 AM 發表
小小夕,下次我會小心唔比佢入到草箱。不過佢係籠尿尿真係搞到我頭都痕埋,佢以前真係唔會架,同埋我唔覺得佢會嬲到依家,因為mimi知道我有好野食,成日都追住我!都唔知搞咩!!!

重新教過喇..  為有希望佢屙少d .. = =  我2個小朋友有時都會亂vv呀 ...
有時有1隻霸住個wc.. 又唔郁    另1隻忍唔住就會亂屙  
一係食緊草太懶  又熱  廢事郁=.=
wm20472 2011-6-16 08:24:51 AM
我個2隻都好多時太熱, 懶郁, 唔返厠所vv:065:
carbee 2011-6-16 09:41:58 AM
真係懶成咁,我投行!
smallsuishan 2011-6-16 11:44:40 AM
何hill 仲衰啦~~
特登嘔..係sofa到...可以點 :050:
angelaska 2011-6-16 11:51:50 AM
豆豆都係比佢出黎自由行就亂去,vv同屎屎都係... 仲成日食剩晒d草就係草兜都去...
不過佢未絕育..

就算會去廁所好多時都係pat pat 向出#^81^#
成日半夜會聽到佢好大既水聲

hill ma, hill仔做咩嘔呀#^66^#
arkayhk)) 2011-6-16 12:02:38 PM
err...我都覺絕育後,兔兔真係唔同左.
豬茵仔又係咁,以前反轉響我大脾會好定好乖俾我剪甲
而家一反就送飛腳俾我
唔反佢,想幫佢剪甲,一掂佢手腳就走兔...
琴晚想再同佢講數,俾我剪甲,衰仔咬我個肚...
呢兩晚我會再同佢講數,希望煩到佢屈服啦.
如果唔係要帶佢出去剪甲,太長喇>_<

唯一好彩係豬茵一出籠就唔會大小便...
但豬兜就會,有次佢小便左,,,豬茵中左招,腳板仔臭晒...=口=....

katy)) 2011-6-16 12:04:30 PM
呀B都係咁, 成日抓哂D草出黎然後喺上面vv=_= 或者, 個心玩到"創"哂急vv.

明知咁係唔岩, 但係我諗佢慣左手勢.. 有一次見佢提高個pat pat, 我特登行過去望住佢, 佢瞪大隻眼望住我, 然後扮乖返返去涼板上休息. (佢已經vv左1,2滴) 之後我一路鵝佢, 一路抱佢上廁所...

唯有下次見佢咁. 話下佢吧........ :026:

carbee 2011-6-16 03:07:47 PM
mimi以前唔係咁架......
佢變左啦......嗚嗚嗚

快速發帖