我家冬冬一向係用開ABC軟墊比佢,細個都好乖唔會咬...唔知點解大個就越來越頑皮...成日咬D膠,重試過吞jor少少膠
以家暫時唯有睇實d,但係唔用又會生腳蒼
各位兔爸兔媽有無lee個問題,如果唔用膠墊可以用meh代替呢?
小小夕 2011-6-17 09:48:21 PM
芝麻米又係#^37^#   
佢咬到我abc膠2舊凸出黎既位無左..  .. 咬完吐返出黎 ..
為有睇緊d我都係
丁丁媽 2011-6-17 10:14:23 PM
丁丁都係咁...所以唔用啦...由佢係地磚度玩啦.....舖左10塊.佢會行去D冇舖既地方度玩....:044:
wongvennesa 2011-6-17 10:17:26 PM
但係我又唔想佢生腳倉,真係超苦惱:067:
我試過用毛巾,但係太污糟,d草好易就癡住,最後都係放棄lee個方法
小小夕 2011-6-17 10:25:33 PM
我有3塊 超大塊  (4個街專甘大=1塊)  
其中有個位無abc膠 得地板..
芝麻成日專登趴係到#^39^#
wongvennesa 2011-6-17 10:46:54 PM
甘大塊係邊度買ga?
小小夕 2011-6-17 10:59:23 PM
大陸呀好似...    我都有細細塊..   
有日兔婆買返黎6大塊 ..  仲有3塊放左係到作廢
carbee 2011-6-18 12:22:30 AM
如果怕有腳瘡要用軟墊啊~
我就怕mimi腳跣,但軟墊佢又會咬,
後尾買左塊大膠墊比佢用都ok
買既係8人飯枱size都係,$28
擺係走廊用,佢跑起上黎都冇咁跣
可以參考下:055:
aguiler 2011-6-18 01:53:32 AM
原帖由 小小夕 於 2011-6-17 10:25 PM 發表
我有3塊 超大塊  (4個街專甘大=1塊)  
其中有個位無abc膠 得地板..
芝麻成日專登趴係到#^39^#

我都係用呢個呀~~
我上網bid貴左~=3=
係日本城都有得賣呀~~
小小夕 2011-6-18 02:05:54 AM
原帖由 aguiler 於 2011-6-18 01:53 AM 發表

我都係用呢個呀~~
我上網bid貴左~=3=
係日本城都有得賣呀~~

係呀 我依邊無呀  跟住兔婆買返黎>"<
elyse)) 2011-6-18 09:44:24 AM
我用兔協個隻玩樂墊,不過難洗D....好似$220 一張
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=6656

仲有ROSY之前介紹個隻$10 墊

佢地都好開心,好鐘意阿
chaubb 2011-6-18 08:21:43 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-18 12:22 AM 發表
如果怕有腳瘡要用軟墊啊~
我就怕mimi腳跣,但軟墊佢又會咬,
後尾買左塊大膠墊比佢用都ok
買既係8人飯枱size都係,$28
擺係走廊用,佢跑起上黎都冇咁跣
可以參考下:055:

你係邊買嫁????:002:
carbee 2011-6-19 12:52:15 AM

回復 12# 的帖子

家品店!
用黎墊飯枱果d呢~
我果張係3*4呎
syt174698 2011-6-26 12:06:46 AM
有無相可以send出來睇下啊,我唔知係邊款,怕買錯比兔兔用
carbee 2011-6-26 12:28:36 AM

膠墊

就係呢張膠墊啦,好薄架咋~
防跣都幾好,如果腳瘡就未必岩用~

快速發帖