有無人用緊?  我有朋友用緊kill 話ok 但我想知care會唔會好d 
我用黎噴家居 檣角個d位.. 但我怕佢2個野lam到 care會唔會好d 
都好平wo  48蚊大大支  
d人都話好有效

care用黎噴家居 � 直接噴係小動物身上都可以..貓狗兔
kill噴家居   對人動物都無害
wongvennesa 2011-6-17 10:48:01 PM
care無用過,不過kill就一路用開,我覺得幾好a
小小夕 2011-6-17 10:49:45 PM
原帖由 wongvennesa 於 2011-6-17 10:48 PM 發表
care無用過,不過kill就一路用開,我覺得幾好a

係呀 邊到有得買#^30^#
phoebe)) 2011-6-17 10:51:18 PM
我都係用kill真係ok
小小夕 2011-6-17 10:55:25 PM
準備買支care試家居 #^39^#
wongvennesa 2011-6-17 11:22:04 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-17 10:49 PM 發表

係呀 邊到有得買#^30^#

大d gei超市都有ga la
aguiler 2011-6-18 01:51:50 AM
噴黎殺菌??@@定有咩用架?
小小夕 2011-6-18 02:03:02 AM
用於家居 , BioCare 蜱蚤消殺蚤噴霧= Bio Care 蜱虱消可消除跳蚤、 蜱虱、 蟲以至貓犬體外的寄生蟲。 其無臭特性, 可被生物分解, 安全之餘又不令衣物留下污 。 每支容量為200ml/ 500ml 。各大寵物店有售。

Bio Kill 特 效 殺 蟲 劑 , 其 特 強 配 方 配 合 微 膠 囊 科 技 , 能 在 物 件 表 面 形 成 薄 膜 , 並 能 定 期 釋 放 殺 蟲 成 份 , 但 對 人 畜 和 植 物 均 無 害 。 每 支 容 量 為 200ml /500ml。 各大超級市場有售。

kill 用黎噴家居
care 用黎噴埋小動物身上都可以..

我想用黎噴下d檣角呀  碌架床 櫃 wc 廚房 = =+ 兔仔籠個d

我買care呀  一陣兔仔唔小心lam到都唔怕
http://www.biokill.com.hk/   
佢地kill 同care同1個地方出 .. 仲要香港出品..
但係因為佢地某d原因..  所以無得賣care 要係其他地方
係d商業問題

人地上網睇返黎XD

sammy)) 2011-6-18 10:24:28 PM
香港有無 Care 賣?:044: :044:
如無!邊到有!

-`sheep:D 2011-6-18 10:48:40 PM
我想問Care可唔可以噴兔兔個寵架?
chocobo 2011-6-30 02:05:46 AM
用左 kill 幾年, 貪佢聲稱對人畜兔兔無害

好多人話佢廢, 其實係佢地唔明支野既作用

唔好 expect D 虫/小強會立即死俾你睇, 但係過一陣你自然會搵到條屍

如果唔放心, 可以跟蹤隻虫/小強, 等一陣佢一定會 wing, 就會亂跑, 到時就係 physical attack 最好既時機 :001:

即刻死俾你睇個D 通常對人畜有害

至於係咪真係對人畜無害, 過兩日我都會答到, 因為三個hrs 前係BB房發現小強, 有人緊張得制, 俾人噴落塊面度 :056:

小弟兩日後唔瓜得就算係幾安全喇
Futagoza_Kaniza 2011-6-30 03:57:44 PM
我屋企都係用Bio Kill, 不過朋友話金剛2000 ok wor, 用左幾年蚊都冇隻.
sammy)) 2011-7-9 11:16:57 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-18 02:03 AM 發表
用於家居 , BioCare 蜱蚤消殺蚤噴霧= Bio Care 蜱虱消可消除跳蚤、 蜱虱、 蟲以至貓犬體外的寄生蟲。 其無臭特性, 可被生物分解, 安全之餘又不令衣物留下污 。 每支容量為200ml/ 500ml 。各大寵物店有售。

Bio  ...

妳現在有沒有用 Bio Care 俾免免身上用?
成效如何?
好似旺角寵物街寵物店有售!

chaubb 2011-7-12 12:10:10 AM
我果日買左2支bio kill.
好抵.$36.8
仲要一支200ml,一支500ml
唔知佢係咪過錯機~~
我家好多小強~~~
暫時我未見到成效.
有既再分享#^58^#
CYMING 2011-7-16 09:11:53 AM
我見uwants有個人賣bio care賣佐幾年,由2009年賣起
佢sell50蚊-0-
我岩岩都落佐單

快速發帖