早幾日~大福友情客串~
上左影樓做兔模。。。-v-"
收相既時候-0-"見到既數字都幾可怕"""
300幾張相。。。得3-40要得= =""其他失晒蕉""
友人攝影師都苦笑話我家孩子...太活躍了-v-"
教好的燈光~通通無用-v-"永遠唔會乖乖坐定比你影~開開心心四周圍走...(跳晒舞咁)
去相。。。>

之後mami又買張岩我Size既背景布比我-v-"
等我可以係屋企一面開冷氣~一面影靚相~(其實係福媽家太亂...唔多見得人~XDD)

doublet531 2011-6-21 01:12:04 PM
我又想幫豆豆影@@
你朋友收幾錢呀
phoebe)) 2011-6-21 01:22:02 PM
影得好靚,我都想知幾錢,想幫我家衰豬影番一輯留為紀念
yanyi:) 2011-6-21 02:05:34 PM
嘩影得好令丫!
好鍾意last one!
大福真係有福~
丁丁媽 2011-6-21 07:45:58 PM
同意YANYI所講.大福好有福氣.
有時候我想幫丁丁影相既時候...佢都係,.....唔會坐定定....:044:
ching` 2011-6-21 07:50:19 PM
好得意 hehe
我好鍾意果d有眼圈ge兔兔 #^10^#
wesky 2011-6-21 08:12:28 PM
你個友人攝影師影多幾次就慣架啦~
成日追住兔仔影, 趴低又起身, 個人好累, haha
自動對焦點通常都唔知對左去邊的~~ 用單點會好d~
小小夕 2011-6-21 08:47:55 PM
>  < 大福做明星.. (指

花生: 簽名呀 大福#^30^#
rbtdoria 2011-6-22 04:59:29 AM
d相好靚靚呀!!!:020:
我好奈冇幫小zu影相啦...
其斤 2011-6-22 12:23:26 PM
原帖由 doublet531 於 2011-6-21 01:12 PM 發表
我又想幫豆豆影@@
你朋友收幾錢呀

@@"因為友情客串~所以我朋友冇收我錢""
淨係比返原相我當報酬
其斤 2011-6-22 12:32:29 PM
原帖由 phoebe 於 2011-6-21 01:22 PM 發表
影得好靚,我都想知幾錢,想幫我家衰豬影番一輯留為紀念

影得好靚都係友人+大福功勞-V-"
因為我友人非全職攝影師...
如果想搵人影兔兔~
MINI HOUSE都好似有攝影服務~有興趣可以去睇睇
其斤 2011-6-22 12:38:04 PM
原帖由 yanyi 於 2011-6-21 02:05 PM 發表
嘩影得好令丫!
好鍾意last one!
大福真係有福~

last one~綠色果張!??
哈哈~我都好仲意果張~
好有氣質既背景~大福好有森林精靈感覺~
其斤 2011-6-22 01:08:51 PM
原帖由 丁丁媽 於 2011-6-21 07:45 PM 發表
同意YANYI所講.大福好有福氣.
有時候我想幫丁丁影相既時候...佢都係,.....唔會坐定定....:044:

哈哈~可能係大福眼中~
有得玩有得食就已經有福氣啦~
-3-"我都覺得影兔兔好難。。。好多時都唔夠佢地快。。。
其斤 2011-6-22 01:12:11 PM
原帖由 ching` 於 2011-6-21 07:50 PM 發表
好得意 hehe
我好鍾意果d有眼圈ge兔兔 #^10^#

哈哈^__^我都好仲E有眼圈既兔兔
不過除左大福有眼圈外。。。
福媽都有一對大大既黑眼圈-V-"""
其斤 2011-6-22 01:21:08 PM
原帖由 wesky 於 2011-6-21 08:12 PM 發表
你個友人攝影師影多幾次就慣架啦~
成日追住兔仔影, 趴低又起身, 個人好累, haha
自動對焦點通常都唔知對左去邊的~~ 用單點會好d~

哈哈~~友人應該自尊心受到重創""
向惡夢說不,向大福說不...XDDD
好期待有一日...WESKY會開班教兔友~影兔仔~
我真係好仲E你影既兔兔相~
每一隻兔兔係你既鏡頭之下~都充滿個性~

快速發帖