好耐無post 相, 放返幾張先~~ ^^
波波小丸今年四歲啦~~時間過得好快~!

前半部係夜晚影, 有用閃燈(落埋gel紙)打光背景
後半部全自然光, 開高ISO 影~~

1. 閃亮大眼丸

2. 3. 最鍾意食油麥菜

4. 每日例行工作 (睇到條月利)

5. 6. 四歲依然仲係咁傻樣~

7. 養左咁多年, 無論 size 或重量都 無變過 = =

8. d 毛生到一忽忽

9.

10. 都係傻樣

11.12. 小丸好似好大隻 @@

13.14. so cute~

15.

16. 傻樣.....

17. 爭菜食

18. cute cute~~~
phoebe)) 2011-6-21 02:31:47 PM
二個好可愛好得意,尤其是爭食相好搞笑
chaubb 2011-6-21 04:11:45 PM
好得意呀:002:
我果隻食生菜就會jaw jaw聲~
其他就冇咩興趣咁
carbee 2011-6-21 04:30:53 PM
兔爸d攝影技術越黎越good喎~
爭菜相好吸引,
多d放波波小丸既相上黎吖~:055:
aguiler 2011-6-21 05:00:25 PM
波波小丸四歲都重係咁可愛…傻下傻下咁…
佢地係兔爸兔媽心目中係永遠長唔大的小朋友…
wesky 2011-6-21 07:41:47 PM
波波小丸會係對方個口度搶野食架, 搶黎搶去咁, 睇見就搞笑

真係覺得佢地無大過咁,  小丸依然咁傻樣, 波波依然咁細粒

近排少左影相, 得閒再影幾張放上黎分享啦~ ^^
wesky 2011-6-21 08:08:00 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-21 04:30 PM 發表
兔爸d攝影技術越黎越good喎~
爭菜相好吸引,
多d放波波小丸既相上黎吖~:055:

多謝 ^^

如你有影相既問題, 可以問我架~
小小夕 2011-6-21 08:45:30 PM
花生同芝麻都好中意搶野食 ><
但芝麻成日搶輸(陰公豬..)..     有時花生等唔切就係芝麻個口到搶走 ...  

波波同小丸會唔會甘嫁#^39^#   

我2個小朋友好唔斯文#^36^#

波波小丸健健康康  比兔爸影多D相#^39^#
yanyi:) 2011-6-21 09:14:09 PM
波波個鼻同前掌d毛都好白兔好可愛!
好似戴左手套咁~好高貴丫~
brendang 2011-6-21 09:47:13 PM
我隻兔都好鍾意搶嘢食,不過係搶我d嘢食,我次次都要靜雞雞食生果,唔比佢知:040:
carbee 2011-6-21 11:17:12 PM
原帖由 wesky 於 2011-6-21 08:08 PM 發表

多謝 ^^

如你有影相既問題, 可以問我架~

先多謝波丸爸,不過....我唔多識影相hehe:002: :002:
wesky 2011-6-21 11:32:39 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-21 08:45 PM 發表
花生同芝麻都好中意搶野食 ><
但芝麻成日搶輸(陰公豬..)..     有時花生等唔切就係芝麻個口到搶走 ...  
波波同小丸會唔會甘嫁#^39^#   

會啊~~ 經常係口入面搶菜走
小小夕 2011-6-21 11:45:23 PM
原帖由 wesky 於 2011-6-21 11:32 PM 發表

會啊~~ 經常係口入面搶菜走

>  < 有小霸王
carbee 2011-6-22 12:57:27 AM
小丸:搶野呀,搵人幫我拉走個偷菜賊!
rbtdoria 2011-6-22 06:17:26 AM
影得好好呀~~
d光都打得好靚呀~!:010:

快速發帖