芝麻最中意申個頭去花生下巴仔到  要人奶毛毛#^80^#
(請無視我曬燶左既手.)   我好中意摸佢地鼻仔#^39^#  好鬼可愛   嗚呀~

地下無放ABC膠 .. 因為未乾得哂呀#^39^#
佢2個早上仲會原地轉黎轉去  你行去邊 佢跑去邊..  #^30^#

aguiler 2011-6-22 01:27:22 AM
花生芝麻: 我要野食,野食呀!!!
媽媽: 呢邊~~過黎呢邊有得食~~
小小夕 2011-6-22 02:09:57 AM
原帖由 aguiler 於 2011-6-22 01:27 AM 發表
花生芝麻: 我要野食,野食呀!!!
媽媽: 呢邊~~過黎呢邊有得食~~

HAHA  跟得最多應該係兔婆 一返屋企聽到開門聲 已經會企係到望住門口..就算係床玩玩下.. 聽到門聲都跳落床.
跟住兔婆去WC 佢又跑去望住....

因為兔婆好寵佢地#^25^#
rbtdoria 2011-6-22 06:13:03 AM
呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
睇到好想尖叫出來~!!!!!
佢左好好好好好好cute呀~~~~~~!!!!!:033:
千千 2011-6-22 09:17:15 AM
黑色果隻 聰明d"
次次 一聽聲 就郁~:033:

不旖佢地好可愛:057:
津津豬 2011-6-22 09:47:01 AM
兩隻寶貝一個樣, 唔同色, so cute, I love it !:021:
phoebe)) 2011-6-22 10:00:26 AM
so cute and lovely:002: :002:
carbee 2011-6-22 01:47:41 PM
花生芝麻好可愛呀~
芝麻好似醒目d喎~
兩個都係超為食~
wongvennesa 2011-6-22 07:34:57 PM
haha, 好可愛呀,同冬冬一樣, 要塞個咀咀出來。呵呵:078:
小小夕 2011-6-22 08:19:22 PM
zucca媽--     我都好中意zucca > <   仲有 hill hill       好鬼可愛!!#^30^#

千千媽--      佢聽到野食聲好緊張..   芳死唔記得左佢咁#^36^#

津津媽--       真係咁岩好 .細個住埋1個籠  仲要差不多樣..  又咁岩比我媽咪買返黎

phoebe媽--    你咁讚佢地.. 佢地會開心都唔理我嫁XDD

MIMI媽--   花生好靜觀其變..  芝麻比較緊張..   
                  但有時晚上去WC行出黎 ...  但花生又比較細膽.. 芝麻無乜反應咁#^34^#

冬冬媽--    我有時驚佢地塞咀仔塞到有條''狠''  出黎><
yanyi:) 2011-6-22 11:03:14 PM
真係好可愛丫!
但係佢兩個唔係未絕育咩?唔洗分開玩?_?
搵到兩隻咁似樣既兔兔真係好幸福!
小小夕 2011-6-23 12:27:01 PM
7月24號去絕啦,無野丫佢地兩個一齊玩食訓一齊比我恰
daniel_J_720 2011-6-23 02:14:23 PM
好活潑耶 =]哈 !!
小小夕 2011-6-23 05:14:11 PM
原帖由 daniel_J_720 於 2011-6-23 02:14 PM 發表
好活潑耶 =]哈 !!

活潑到成日拆圍欄呀..用個頭轉黎轉去d窿到想娟出去..又用手挖..  .  (圍欄同籠中間條那...)
依2日返到屋企都發現佢2個偷走左出黎#^5_002^#   
前日1隻依係沙發低....  
1個跳上沙發咬爛我個妹d書  咬完吐哂d紙碎係地..  搞到本書個邊1忽忽#^57^#

快速發帖