$$45因買了新龍而想賣了它#^54^#

磨牙原木串$$10
二樣一齊買$$50#^9_003^#
旺角交收#^60^#
想買請pm我#^58^#
chaubb 2011-6-24 07:05:16 PM
係用邊隻新籠呀?:032:
呠呠子 2011-6-24 07:07:37 PM
橙色jolly籠呀幾好用的#^65^#
chaubb 2011-6-24 07:11:22 PM
我之前都係用果個~~
呠呠子 2011-6-24 07:12:56 PM
原帖由 chaubb 於 2011-6-24 07:11 PM 發表
我之前都係用果個~~

用jolly果個?#^78^#
chaubb 2011-6-24 07:15:09 PM
對~~
之後依家先換左個大既比佢
呠呠子 2011-6-24 07:18:18 PM
等距地大左我都會買你戈個比班衰仔><#^72^#
chaubb 2011-6-24 07:34:45 PM
哈哈...
我遲d有人比多隻我呀~~
如果bounding成功就會放一齊
呠呠子 2011-6-24 08:05:42 PM
你而家戈隻仔仔定女女呀#^78^#
chaubb 2011-6-24 08:16:36 PM
佢係女女呀~~
都未見過女仔人家咁大食
呠呠子 2011-6-24 08:26:30 PM
可能距女仔身男仔心呀:013:
little_connie 2011-6-24 09:06:13 PM
我用開jolly, li 個籠會細好多嗎?
我考慮轉細籠,george 只在晚上出來,,白天開門唔出來..
呠呠子 2011-6-24 09:14:33 PM
原帖由 little_connie 於 2011-6-24 09:06 PM 發表
我考慮轉細籠,george 只在晚上出來,,白天開門唔出來..

個籠係會細左不過細幾多見仁見智 ~
呠呠子 2011-6-24 09:19:13 PM
原帖由 little_connie 於 2011-6-24 09:06 PM 發表

jolly是指尼個?:060:
little_connie 2011-6-24 09:45:08 PM
係ya~就係li 個~

快速發帖