腳仔

m1k1 發表於 2011-06-25 14:14|只看該作者|倒序瀏覽|打印
之前post左張loklok既5月影既相相比兔友讚loklok腳仔白~e家loklok腳仔比之前仲白左d~所以又開post分享下~#^67^#

5月既時候~#^39^#  (焉鴦色既?#^40^#)

6月頭~#^28^#

6月尾~#^80^# #^79^# #^30^#

ps* 你地留意下第2張相#^74^# loklok果個pose笑死我#^51^#

aguiler 2011-6-25 02:34:37 PM
第2張 loklok話~~yeah~~~你睇我腳仔白左好多喇~~~
好想靜妍都會有對白白腳仔喔~~
m1k1 2011-6-25 02:42:36 PM
loklok有段時間超啡,因為冇啦啦吾肯去廁所,搞到我頭都大埋#^37^#
教左好耐都吾肯去番,最後都系要換籠. 呢個籠系有個位拉出泥果D,上面有網底,系網底上再鋪豬仔版,甘loklok米吾會踩到尿~所以腳仔愈泥愈白~
但因為始終用豬仔板都吾系甘好,所以我系豬仔板上面放草吾用草架,但e家夏天始終用草架乾淨D,所以e家有用草架,loklok會wear晒D草落泥,枝就吾食#^40^#  但D枝跌左落籠到都可以當加層草系面甘,減輕腳仔壓力,所以我都由得佢~
phoebe)) 2011-6-25 03:00:56 PM
好似BB,so lovely
兔兔囡 2011-6-25 03:02:36 PM
點解可以咁堅~識OR尿尿就會變白~:061:
我個隻之前都識, 但都係由白~慢慢變黃
E家有時唔去廁所, 隻腳變左深黃~得左~:063:
同埋D草放係地下, 佢地踏到
隻腳仔都會有少少黃~:066:
angelaska 2011-6-25 03:03:32 PM
我豆豆都係成日柯落街搞到腳黃....
都係落左豬仔板, +埋尿片
但係始終係治標唔治本既方法:041:
syt174698 2011-6-25 03:26:33 PM
好白的腳仔,如果我家兩個兔大爺可以有咁白的腳仔就好喇
m1k1 2011-6-25 03:51:29 PM
原帖由 phoebe 於 2011-6-25 03:00 PM 發表
好似BB,so lovely

thank you~#^9_003^#
m1k1 2011-6-25 03:52:55 PM
原帖由 兔兔囡 於 2011-6-25 03:02 PM 發表
點解可以咁堅~識OR尿尿就會變白~:061:
我個隻之前都識, 但都係由白~慢慢變黃
E家有時唔去廁所, 隻腳變左深黃~得左~:063:
同埋D草放係地下, 佢地踏到
隻腳仔都會有少少黃~:066:

loklok e家都吾去wc屙架~但因為個籠既關系~所以loklok踩吾到尿尿~
m1k1 2011-6-25 03:55:25 PM
原帖由 angelaska 於 2011-6-25 03:03 PM 發表
我豆豆都係成日柯落街搞到腳黃....
都係落左豬仔板, +埋尿片
但係始終係治標唔治本既方法:041:

系啊#^3_002^#  但系冇計啦之前未用呢個籠,佢屙完照坐落去,搞到D尿尿''葉''到腳仔內側甩毛,所以....冇計啦....#^19^#
小小夕 2011-6-25 03:56:08 PM
樂樂手仔抓草抓到無變白。嘿嘿
m1k1 2011-6-25 03:58:29 PM
原帖由 syt174698 於 2011-6-25 03:26 PM 發表
好白的腳仔,如果我家兩個兔大爺可以有咁白的腳仔就好喇

如果真系太黃可以用毛巾濕小小暖水抹下,跟住即刻吹番乾佢~
但如果吾系黃到去到啡甘制都吾洗甘做啦~ 外表野泥架姐呢D都系~

m1k1 2011-6-25 03:59:31 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-25 03:56 PM 發表
樂樂手仔抓草抓到無變白。嘿嘿

系啊手仔好黃#^47^# 原來抓草會黃架手仔?#^66^#
carbee 2011-6-25 04:08:49 PM
樂樂豬隻腳仔真係白左好多喎~
第二張好似跳緊舞,左fingfing呀,右fingfing:078:
lammfy 2011-6-25 06:10:51 PM
好白啊!可惜我家少爺Happy仔是紅棕色侏儒兔,腳底比較深色。:050:

快速發帖