要求有養兔經驗, 全家也愛護及能照顧它健康地到終老, 就算有病有足夠能力帶它就醫的人

1.      待領養動物的品種 :  應該是「貓貓兔」
2.      待領養動物的性別 : 應該是「女」
3.      待領養動物的健康狀況 : 健康
4.      待領養動物有否殖入晶片: 冇
5.      待領養動物的年齡 : 約6個月大
6.      待領養動物的外觀 : 參照附圖
7.      待領養動物的性格 :  乖巧, 害羞
8.      待領養動物的來源:  被遺棄, 有人在山人拾到
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處: 基本上可以
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 是~~(費用全免)
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : 陳小姐
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 : pm

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
blythepicca 2011-6-27 10:55:25 PM
佢叫做stone丫~佢岩岩比佢唔要個陣,係半個身都分滿疥癬,驚人驚到自己會係咁尖叫~
腸胃又唔好,腳蒼又好痛...見到佢,個心都痛晒,諗住佢
個陣好慘,好慘...
現在佢好靚女,好嗲,仲好乖TIM~
所以唔要佢個陣人,一定係佢的捐失
blythepicca 2011-6-27 10:58:33 PM

回復 6# 的帖子

另外一隻比人放向垃圾店的,佢叫CLOUDY,佢都好得意架~佢係第一間房右手最高個隻,佢都好乖架~不過身體弱D,佢細細隻好得意架!
elyse)) 2011-6-27 11:53:44 PM
原帖由 blythepicca 於 2011-6-27 10:55 PM 發表
佢叫做stone丫~佢岩岩比佢唔要個陣,係半個身都分滿疥癬,驚人驚到自己會係咁尖叫~
個陣好慘,好慘...
所以唔要佢個陣人,一定係佢 ...

緊係啦!!你個陣成副裝備咁餵佢食藥.諗起就一額汗,
星期日個日仲搶我手上的藥水,同第一日見佢個陣差好遠...

仲有好多兔兔都可愛嫁!!!得閒介紹d有心養既人想上兔協"相體"啦!
最近都有好多好靚既兔比人遺棄
m1k1 2011-6-28 12:08:28 AM
點解甘多人都系兔協義工甘既?
chaubb 2011-6-28 12:46:34 AM
原帖由 m1k1 於 2011-6-28 12:08 AM 發表
點解甘多人都系兔協義工甘既?

我都覺~~
其實我都有諗過上去~~
不過,一黎返工時間難就.
2黎住屯門~~
所以都係再諗下先
小小夕 2011-6-28 01:16:32 AM
原帖由 blythepicca 於 2011-6-27 10:55 PM 發表
個陣好慘,好慘...
所以唔要佢個陣人,一定係佢 ...

係呀 我見佢個籠都有放個D軟淋淋既野做低...   
佢真係好可愛 我行埋佢 佢兇個鼻仔過黎 超可愛 ...
估唔到之前甘陰公豬>  <   ...   我見佢耳仔都有少少結蕉個D  個陣 ..
希望佢快D好返  有個好主人..

黑色個隻係呀 .. 房仔右邊第1個籠   佢個陣食草無點理我 XD
但佢都好可愛#^10^#
yanyi:) 2011-6-28 10:09:00 PM
其實係兔協做義工真係好開心
俾一大堆兔兔包圍既感覺真係好幸福~
望住佢地咁慘就覺得自己要同佢地傾多d計錫佢地多d~_~
Pamela_peony 2011-6-29 02:46:30 AM
剛過左兔年一半就咁多棄養兔兔,
都唔知下年會多幾多隻喇...
希望佢地就算俾人唔要都可以有有心人帶佢地走啦,
至少帶去兔協都好,
佢地做bb果時已經好慘,
點解以為可以有個家都會變成咁...
o的主人知唔知道係佢地心中佢地既主人就係佢地既一切架

快速發帖