要求有養兔經驗, 全家也愛護及能照顧它健康地到終老, 就算有病有足夠能力帶它就醫的人

1.      待領養動物的品種 :  應該是「貓貓兔」
2.      待領養動物的性別 : 應該是「女」
3.      待領養動物的健康狀況 : 健康
4.      待領養動物有否殖入晶片: 冇
5.      待領養動物的年齡 : 約6個月大
6.      待領養動物的外觀 : 參照附圖
7.      待領養動物的性格 :  乖巧, 害羞
8.      待領養動物的來源:  被遺棄, 有人在山人拾到
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處: 基本上可以
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 是~~(費用全免)
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : 陳小姐
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 : pm

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
m1k1 2011-6-26 10:21:20 PM
系米低能架D人? 吾要都吾好dum系山到丫!#^62^#
phoebe)) 2011-6-26 10:58:43 PM
眞係好過份,好彩遇到好心人拾到,否則這兔仔凶多吉少。
syt174698 2011-6-26 11:04:38 PM
唉....又一隻,點解D人可以咁做呀,佢主人係咪有病,隨便放係山度
呠呠子 2011-6-26 11:15:12 PM
好賤呀...點解可以甘做ga?..
小小夕 2011-6-26 11:43:27 PM
我前幾日上左兔協 見有有2隻兔兔..  
1隻好八卦  好可愛><  一行埋去 佢會望住你  兇個鼻仔埋黎..   
但佢係比人放係兔協門口...

另1隻   幾得意d色.    個原因係比人放左係垃圾站囉#^37^#

都唔知d人諗乜..
m1k1 2011-6-27 12:24:37 AM
等我得閒又上去兔協睇下先~#^72^#
carbee 2011-6-27 12:48:28 AM
6個月大都唔要?
放上山如同由佢死~唉~
aguiler 2011-6-27 12:53:47 AM
真係愈來愈討厭d掉低動物唔理的人~~
m1k1 2011-6-27 12:57:06 AM
我望落就吾似6個月大..
long~spirit 2011-6-27 07:34:17 AM
原帖由 m1k1 於 27/6/2011 12:57 AM 發表
我望落就吾似6個月大..

我望落都唔似:057:
ccychoy 2011-6-27 10:41:47 AM
原帖由 小小夕 於 2011-6-26 11:43 PM 發表
我前幾日上左兔協 見有有2隻兔兔..  
1隻好八卦  好可愛><  一行埋去 佢會望住你  兇個鼻仔埋黎..   
但佢係比人放係兔協門口...

另1隻   幾得意d色.    個原因係比人放左係垃圾站囉#^37^#

都唔知d人諗乜. ...

好八卦系米白色的?
上次bb梳緊毛佢成日誇過義工隻手兇個鼻仔埋黎
好似想同bb玩甘.超好笑
小小夕 2011-6-27 07:38:13 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-6-27 10:41 AM 發表

好八卦系米白色的?
上次bb梳緊毛佢成日誇過義工隻手兇個鼻仔埋黎
好似想同bb玩甘.超好笑

白色  啡啡地D紋 .  耳仔樹起既  有少少似林爸隻兔兔既色同樣
唔養既原因  : 比人放左係兔協門口..
我靜係記得=.=   上次睇 佢係門口左手邊最高第1個籠
佢好可愛><
yanyi:) 2011-6-27 09:49:52 PM
佢咁大隻似成1歲多d..
哩排開始去兔協做常務義工.
雖然俾好多兔兔圍住真係好開心.
但係望住佢地真係覺得佢地好可憐/_\
yanyi:) 2011-6-27 09:52:37 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-27 07:38 PM 發表

白色  啡啡地D紋 .  耳仔樹起既  有少少似林爸隻兔兔既色同樣
唔養既原因  : 比人放左係兔協門口..
我靜係記得=.=   上次睇 佢係門口左手邊最高第1個籠
佢好可愛>

我知你講邊隻~不過唔記得左佢個名xd
佢係超八掛架.個個行過都飛撲!
食草個樣仲要好"招即"xd
多數哩d細細個又夠活潑既兔兔都應該好快有人認領.
希望佢快d搵到個好屋企啦~

快速發帖