你地會唔會用電動飲水器比兔兔??
long~spirit 2011-6-27 07:32:09 AM
我好似沒見過兔用,如樓主買了,分享啲相黎睇下:057: :057: :057: :057:
Futagoza_Kaniza 2011-6-27 11:35:00 AM
狗用果D...唔係咁岩兔仔用WOR...(個人認為)
carbee 2011-6-27 01:11:08 PM
飲水都要電動?好好奇~
樓主有相可以睇吓嗎?
未見過~:021:
meimei 2011-6-27 05:41:04 PM
我都想知兔兔點用電動飲水機喎?可以post張相嚟睇吓嗎?
(我就覺得未必識合兔兔用啦~~)
小小夕 2011-6-27 07:30:21 PM
好多貓都用緊 ..  0.0 但小心會玩水.......................
angelaska 2011-6-27 08:11:03 PM
我都未見過,可否post 相黎睇下~
小小夕 2011-6-27 09:11:19 PM
YOUTUBE 搵已經有.. http://www.youtube.com/watch?v=w3MPQ-sBEMw&feature=related   仲有好多款式

樓主應該講緊依D掛..

但比兔兔用可能唔岩..
yanyi:) 2011-6-27 09:46:49 PM
兔兔一整濕就大件事..
哩d水機應該唔岩用喇...
hellobb 2011-6-29 12:04:25 AM
我無買呀~
其實係咁既, 我諗住買部比我男朋友D貓貓用,睇下買唔買部比自己D兔兔
因為我屋企身型大隻D果個唔識用水樽,成日咬個出水位,係咁CHOK個水樽
但一定唔係水樽問題,因為大細水樽都試過..同埋身型細隻D果個都識得飲、飲得到
所以我轉左用普通糧兜同座地飲水器好耐(即係個水樽倒轉插落個兜兜,一路飲先會一路流D水出黎)
但每到換毛日子,就好容易係晒毛
因為用開兜兜,玩水就一定唔會
整濕既問題我都有諗過
我知有D 兔友屋企係有養埋貓,所以想睇下會唔會有兔友試過比兔兔用係OK
小小夕 2011-6-29 12:09:24 AM
貓貓用應該OK..  好多貓貓都有用>___<

快速發帖