唔知屋企隻野點呢 =[
carbee 2011-6-28 02:58:40 PM
mimi應該會睬你都傻,繼續眠~
daniel_J_720 2011-6-28 03:03:44 PM
我隻仔可能會 .... DUM 地 ! 哈:077:
小小夕 2011-6-28 03:47:46 PM
一開始聽到應該會樹起耳仔聽 ... ((之前試過
跟住又無乜野..  平時都比佢地聽吸塵機呀 電視機呀個d
katy)) 2011-6-28 04:01:06 PM
佢對行雷冇咩感覺,呢段時間兔仔瞓妟覺中~ #^65^#
aguiler 2011-6-28 05:13:12 PM
靜妍卡卡都照訓冇理~~:041:
ccychoy 2011-6-28 06:19:46 PM
bb完全冇感覺
佢不嬲連吸塵機電視機都5怕
yanyi:) 2011-6-28 10:04:33 PM
有次行雷嚇到我訓緊教醒左.
跟住即刻勁驚呠呠會嚇親.
拿拿聲走去籠度諗住tum佢..
點知..
佢中哂槍咁望住我:我都未驚.你諗多左喇:031:
carbee 2011-6-28 11:48:53 PM
香港地咁,咁鬼嘈~
兔兔都適應哂lu~
明月 2011-6-29 12:04:46 AM
豆腐花照食照玩照痾
完全冇件事
Futagoza_Kaniza 2011-6-29 12:34:15 AM
大囡第一次嚟我家時...試過有一次行雷閃電超大聲. 佢嚇到縮埋一角....
仲用佢對大耳朵(賓尼兔)蓋住對眼係咁振.
即時唸起, 淨係見過卡通d公仔先會咁.... 第一次見真兔係咁.:073:
兔兔囡 2011-6-29 02:18:33 AM
我隻小兔子都仲係度食食食食食~~~~~~~~~~~~:073:

快速發帖