早前幫樂樂系FB到參加左矇XX既1個比賽~
樂樂贏左!!第一名!!開心死我喇!!#^79^#
獎品系$300現金卷~太好喇~#^80^# #^30^#
送上參賽照:

aguiler 2011-7-2 12:21:21 AM
樂樂好叻叻豬呀~~
CONGRATULATION~~~~
dorothy127 2011-7-2 12:26:42 AM
恭喜啊~~~~佢好得意啊!!!:021:
phoebe)) 2011-7-2 12:41:59 AM
好叻 恭喜樂樂:002:
兔兔囡 2011-7-2 03:25:10 AM
恭喜樂樂兔~:051:
kkklon 2011-7-2 08:24:33 AM
好得意呀~~~#^9_003^# 恭喜樂樂,,第一名!!!
chunmilk 2011-7-2 08:39:05 AM
好明顯你係叫哂d人黎讚好你隻樂樂啦=.="咁樣贏得光彩咩=.=
yanyi:) 2011-7-2 10:32:10 AM
公喜哂~
樂樂變左冠軍兔喇!
Futagoza_Kaniza 2011-7-2 11:32:50 AM
原帖由 chunmilk 於 2011-7-2 08:39 AM 發表
好明顯你係叫哂d人黎讚好你隻樂樂啦=.="咁樣贏得光彩咩=.=

咁其他人參加都係叫自己友去讚好嫁啦.
總之贏左咪得囉.
m1k1 2011-7-2 11:33:17 AM
多謝晒大家~#^39^#

chunmilk,
其實好明顯吾只我系甘,系FB好多呢D比賽都系靠自己叫fd上去
m1k1 2011-7-2 11:39:42 AM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-7-2 11:32 AM 發表

咁其他人參加都係叫自己友去讚好嫁啦.
總之贏左咪得囉.

多謝你#^37^# 其實我都有問過可吾可以甘樣叫人上去我先叫,如果舉辦單位吾比我就一定吾會做
Futagoza_Kaniza 2011-7-2 11:45:34 AM
原帖由 m1k1 於 2011-7-2 11:39 AM 發表

多謝你#^37^# 其實我都有問過可吾可以甘樣叫人上去我先叫,如果舉辦單位吾比我就一定吾會做

呢d比賽贏左咪當bonus囉. 輸左又唔會蝕既,
參與過當分享自己既囝囝囡囡最靚既一面je.

aguiler 2011-7-2 11:47:45 AM
天生人緣好冇罪ge...
樂樂媽~我支持你!!!
$300唸住點用呢?!
chunmilk 2011-7-2 12:04:12 PM
咁抵你拎既,,,叫人讚都要力氣既,,睇黎你都哂左好多口水啦....
Futagoza_Kaniza 2011-7-2 01:11:36 PM
原帖由 chunmilk 於 2011-7-2 12:04 PM 發表
咁抵你拎既,,,叫人讚都要力氣既,,睇黎你都哂左好多口水啦....

好奇一問, 如果有呢D比賽, 你參加左係咪唔會叫任何朋友幫你"讚好"你隻兔?
其實真係好少事, 個個都係咁做. 唔通叫個主辦單位SET條例
--->唔可以比參賽者既朋友或者識既人"讚好" 先叫公平?
都係果句, 輸左唔會蝕, 贏左當多個bonus JE. 志在參與.

快速發帖