早前幫樂樂系FB到參加左矇XX既1個比賽~
樂樂贏左!!第一名!!開心死我喇!!#^79^#
獎品系$300現金卷~太好喇~#^80^# #^30^#
送上參賽照:

chunmilk 2011-7-2 02:00:24 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-7-2 01:11 PM 發表

好奇一問, 如果有呢D比賽, 你參加左係咪唔會叫任何朋友幫你"讚好"你隻兔?
其實真係好少事, 個個都係咁做. 唔通叫個主辦單位SET條例
--->唔可以比參賽者既朋友或者識既人"讚好" 先叫公平?
都係果句, 輸左唔會 ...

的而且確呢d比賽可以話係冇公平係到=.="
但其實我第2個comment冇咩意思架wor
咁我的確見到第2,第3名個d同樂樂既票數差唔多,,
咁只係代表樓主為左呢個比賽出力過其他參賽者少少
咁真係抵佢拎獎wor=.=

carbee 2011-7-2 02:42:08 PM
恭喜恭喜,我都有投樂樂一票架:001:
m1k1 2011-7-2 02:49:53 PM
原帖由 aguiler 於 2011-7-2 11:47 AM 發表
天生人緣好冇罪ge...
樂樂媽~我支持你!!!
$300唸住點用呢?!

買草啦緊系~#^30^#
m1k1 2011-7-2 02:50:43 PM
原帖由 carbee 於 2011-7-2 02:42 PM 發表
恭喜恭喜,我都有投樂樂一票架:001:

loklok: 多謝你#^65^#
m1k1 2011-7-2 02:55:13 PM
好啦好啦算啦算啦~無可否認呢D比賽真系要靠fd同埋系有D吾公平~最緊要開心姐~多謝Futagoza_Kaniza同埋aguiler幫我解釋^^ 我都系想上泥分享下我既喜悅姐^^
carbee 2011-7-2 02:56:43 PM
睇得出樂媽好開心~
唔知今晚有冇r channel呢
m1k1 2011-7-2 02:58:34 PM
原帖由 aguiler 於 2011-7-2 11:47 AM 發表
天生人緣好冇罪ge...
樂樂媽~我支持你!!!
$300唸住點用呢?!

諗諗下,用部份既$$泥買小小禮物放上泥送比兔友既兔兔都好~#^5_002^#
m1k1 2011-7-2 02:59:07 PM
原帖由 carbee 於 2011-7-2 02:56 PM 發表
睇得出樂媽好開心~
唔知今晚有冇r channel呢

希望有啦#^64^#
chunmilk 2011-7-2 07:15:01 PM
可能我d語氣真係串左少少  sorry~,,,
carbee 2011-7-2 07:25:47 PM
樂媽,多多都唔夠你送喎~
不如你留返d錢啦~
下次搞兔聚買野比其他兔兔食仲好啦~:073:
m1k1 2011-7-2 07:36:08 PM
原帖由 chunmilk 於 2011-7-2 07:15 PM 發表
可能我d語氣真係串左少少  sorry~,,,

吾緊要啦~你有你既道理~
m1k1 2011-7-2 07:37:47 PM
原帖由 carbee 於 2011-7-2 07:25 PM 發表
樂媽,多多都唔夠你送喎~
不如你留返d錢啦~
下次搞兔聚買野比其他兔兔食仲好啦~:073:

我諗住買小小野~開個post玩1個有獎問答遊戲^^最快頭幾個就可以有禮物仔#^64^#

快速發帖