事源係....
28/6/11: 我打去荃灣話要4袋momi草, 想即晚送貨, 佢話唔得閒 (平時即晚都得既), 咁改左29/6送啦.
29/6/11: 佢地打俾我話司機唔舒服, 要30/6先送, 我話唔得閒, 問佢1/7/11晚上8點送得唔得, 佢就話要問下, 遲d覆我. (之後一直冇打過電話俾我)
1/7/11: 由於佢地一直冇人覆我, 我以為佢地唔送, 咁我就照出街, 點知佢地無啦啦送黎, 我冇人係屋企收, 結果又要改 , 想改2/7佢又話唔得閒, 咁就佢 3/7/11, 又話下午3點前唔知得唔得, 再覆我....
3/7/11: 結果到3點都冇人覆我, 我打去啦.....又同我話唔得閒 (但係一直都冇打俾我囉), 問佢做咩唔覆我, 又話老闆唔覆佢冇辦法.......算啦, 再就佢地.....改4/7/11!!!
4/7/11: 下午打俾我....今次話壞車!!!! 佢地個舖頭去我屋企搭的士都唔駛廿蚊, 太過份喇!! 仲要我改 5/7/11!!!

本來我就算啦, 照5/7啦, 但收左線愈諗愈唔對路囉, 一陣又飛機我就真係企左係道, d草所餘無幾, 結果我就打番俾佢地話唔要喇, 我自己去第2道買....
聽個電話果個男人仲要好理直氣壯同我講話唔係佢地唔送wor (之前聽一直都係女仔黎既), 仲話隨便我要唔要啦咁!!

我真係以後都唔想再同佢地買野囉, 離晒譜!!!
ccychoy 2011-7-5 11:45:56 AM
原帖由 lunguide 於 2011-7-5 01:04 AM 發表
其實我建議樓主可以幫襯兔協,價錢一樣,又幫到d兔仔,而且三百以上就送貨呢!

二百就可送貨
Futagoza_Kaniza 2011-7-5 12:33:40 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-7-5 11:45 AM 發表

二百就可送貨

買滿$300(折實價)先有免費送貨.
carbee 2011-7-5 02:02:03 PM
兔協都好架,可以幫助兔兔~
如果兔協可以show個price list仲好,
唔想次次打去問,有d煩:p
所以通常我都係上開去,順便問埋,岩就買走
firen_freeze)) 2011-7-5 08:10:34 PM
我為左max有新鮮草食,次次都係一包包咁拎,所以冇發生過不愉快事件

但有次去拎草佢關左門,因為要送貨喎...

上門送貨就係多麻煩,不過人手唔夠點解唔請多啲人呢?
happy)) 2011-7-5 11:36:49 PM
我幫襯開矇X豬, 雖然佢地無鋪頭, 但個老闆幾好架, 試過幾次錯過左佢地送貨時間表, 又急住要草, 都係個老闆自己送出黎觀塘俾我
sicing 2011-7-6 03:21:10 AM
我都覺得R記價錢幾合理,我住村屋佢地都肯送,都幾準時:039:
cutebarbie 2011-7-10 12:12:16 AM
原帖由 happy 於 2011-7-5 11:36 PM 發表
我幫襯開矇X豬, 雖然佢地無鋪頭, 但個老闆幾好架, 試過幾次錯過左佢地送貨時間表, 又急住要草, 都係個老闆自己送出黎觀塘俾我

矇X豬係咪係mk ga? 駛5駛買滿幾多先送貨??

快速發帖