話說我琴日去佐金魚街諗住買兩個新既廁所比可可同哈哈
因為佢地個廁所底有好多漬洗極都洗吾甩
我用介刀介佢片佢都吾甩!我想買個新既比佢好耐嫁喇#^47^#
咁岩過多幾日就要搬屋喇 硬係覺得呢個就係換新野既好時機!#^23^#
吾知點解依家啲廁所得三角形冇長方形果隻
我又覺得五邊形果個好似太大...唯有買三角形
不過吾知點解貴佐好多==
我明明記得我之前買好似吾知30蚊定35蚊
今次竟然45蚊....
物價上升得咁快嫁咩...
firen_freeze)) 2011-7-9 11:18:40 AM
咁貴?!
我上次買都係三十几蚊咋喎
小賢 2011-7-9 11:46:28 AM
樓主兔兔的大頭照好搞笑....#^9_003^#
CYMING 2011-7-9 11:48:47 AM
係啊...
一貴貴佐咁多....感覺上洗佐好多無謂錢
其實成本應該好平...#^47^#
CYMING 2011-7-9 11:50:55 AM

回復 3# 的帖子

圖中有白色迷人肚仔既叫做''可可''#^22^#
仲有一隻白色兔仔叫''哈哈''嫁#^1_002^#
dorothy127 2011-7-9 12:06:17 PM
我係第一次買....買左三角形都要4十幾....其實我都想買長方形但我搵左2星期搵左好多地方都得三角形:063:
肥仔一向用開長方形...頭幾日用三角形都唔肯係?所去~
好在而家佢肯用:039:
但我都想買返長方形^^
CYMING 2011-7-9 12:26:03 PM

回復 6# 的帖子

我都驚佢遲啲吾肯用...我吾想每幾粒鐘就要清潔一次.#^47^#
我都吾明點解長方形會消失 明明咁好用都吾賣
katy)) 2011-7-9 12:34:18 PM
四角廁都成五十幾呀...........#^37^#
CYMING 2011-7-9 12:40:52 PM

回復 8# 的帖子

五十幾又過份佐小小喎....==
carbee 2011-7-9 01:06:47 PM
我一個月前買長方形要$50,三角形都係呀~
兩個都係膠格網,唔知鐵網格會唔會平d,
不過兔兔又唔可以用鐵網格,唉~
CYMING 2011-7-9 01:37:07 PM

回復 10# 的帖子

睇黎我果個45蚊都吾係好過份...
carbee 2011-7-9 03:10:17 PM
係呀,所以五角形$58唔貴~
不過五角形d坑好難洗得乾淨,
所以都轉左用長方形,
以前用三角形mimi試過企唔穩反左廁所~:057:
ching` 2011-7-9 03:37:05 PM
兔協丫 !!><
我去兔協買到長方型ga厠所 !!><
CYMING 2011-7-9 04:06:12 PM

回復 12# 的帖子

五邊我又覺得好似豪華得濟
反廁所就真係聞所未聞#^47^#