動物醫生賣旗日8月6日

日期:2011年8月6日
時間:上午7時至中午12時30分
地區:九龍區
招募人數:1500名
籌款目標:港幣400,000元

動物醫生積極推動義務動物治療計劃,為病人及受惠人士帶來心理和生理的療效,每年受惠機構三百多間,每年受惠人數超越五萬人。透過此計劃及舉辦不同的大型活動,教育市民,凝聚關愛社會,珍惜生命的能量。賣旗籌得的善款,將用作推動義務動物治療計劃及舉辦各項不同活動項目的營運經費用途。

* 所有參與賣旗的義工,將獲發紀念狀,以作表揚。

賣旗日已獲社會福利署批准舉辦

電郵: [email protected]
查詢電話:2651 9982
義工登記表格下載:
http://www.doctorpet.org.hk/

兔兔囡 2011-7-13 10:02:59 PM
去參加先~#^24^#
個伯伯係抱住兔兔嫁~#^1_002^#
carbee 2011-7-13 11:57:03 PM
賣旗幫唔到手呀,一至六都要返工~
唯有幫手買旗啦~
大家都支持吓啦~:074: :074:
POPO)) 2011-7-14 11:27:27 PM
我都有興趣做呀
係咪一定要帶埋自己隻寵物去咖@@?
POPO)) 2011-7-14 11:40:16 PM
咁我dl左個申請表要點send比個主辦單位呀@@?
兔兔囡 2011-7-15 12:08:43 AM
原帖由 POPO 於 2011-7-14 11:27 PM 發表
我都有興趣做呀
係咪一定要帶埋自己隻寵物去咖@@?

你係咪想帶兔兔?
你諗住點帶#^20^#
Futagoza_Kaniza 2011-7-15 12:45:30 AM
佢個post話"可以帶", 但唔一定要, 比我就唔帶. 果段時間咁熱,
仲要係賣旗wor, 多數室外. 出出入入人都易病. 兔仔更加,
我見雜誌post左, 睇下有冇人有興趣做下義工先post出嚟. 唔一定要join的.
bbandwingki 2011-7-15 10:07:03 PM
你地有冇人去呀....
我諗住bring我隻dog dog去呀....:078:
POPO)) 2011-7-16 02:17:27 PM
原帖由 bbandwingki 於 2011-7-15 10:07 PM 發表
你地有冇人去呀....
我諗住bring我隻dog dog去呀....:078:

哈哈 我去呀!
不過唔帶寵物lu~_~
我send左申請表但未覆-.-
POPO)) 2011-7-16 02:18:09 PM
原帖由 兔兔囡 於 2011-7-15 12:08 AM 發表

你係咪想帶兔兔?
你諗住點帶#^20^#

我都係唔帶...我怕兔兔熱死~_~ haha!

快速發帖