2歲,女仔,已絕育,健康
個性:獨立,好奇
要求:有養兔經驗者領養

有意請留email或pm

sicing 2011-7-13 11:41:13 PM
點解唔要佢呀?:050:
carbee 2011-7-13 11:59:14 PM
點解主人唔要佢呀???
佢又冇病,仲絕埋育添~
唉))))))))))))))):058: :058:
syt174698 2011-7-14 12:13:26 AM
相處左2年,難道真係無感情嗎?希望有好心人領養啦
syt174698 2011-7-14 12:14:50 AM
如果兔兔無人要,樓主你會點做?
aguiler 2011-7-14 12:15:51 AM
黑色的兔兔好可愛喔~
希望有個好主人可以照顧到佢啦~><
isshi 2011-7-14 12:18:42 AM
因為我以後可以話係移民,搵唔到人長期照顧佢,
我都好唔捨得佢,但自問以後俾唔到安穩既好生活佢
詳細真係唔想係度講太多,
希望有心人留pm
unik)) 2011-7-14 12:36:18 AM
好似我屋企兔仔 (我隻兔仔叫兔仔 :073: )
樓主識搵人領養真係好...  因為兔仔係街執返黎的

搵主人時要小心d,  因為侏儒兔好容易俾人轉手賣左佢 :063:
小小夕 2011-7-14 12:45:06 AM
侏儒兔真係好可愛..  希望搵到1個真係有心養佢既好人家 ..

遇上D衰人  轉手賣左佢   真係陰公><
m1k1 2011-7-14 01:11:34 AM
可惜我打消左要養左隻兔仔既念頭!! 你隻兔兔原本完全吻合我要求!!!
兔兔囡 2011-7-14 01:21:22 AM
好得意呀~#^23^#
唔好唔要佢啦~#^18^#
FAFA)) 2011-7-14 01:30:33 AM
同我個隻成個餅印咁+v+
yanyi:) 2011-7-14 06:05:16 AM
同我呠呠好似樣= =
可惜呠呠未絕育..如果唔係都可以考慮下~_~
Pauline226 2011-7-14 10:25:27 AM
Hihi, 我send 左message 比你呀!
natalie1202 2011-7-14 04:52:45 PM
我pm 左啦!希望有緣可以接佢番屋企啦

希望你唔好送左比兔販,要小心幫佢搵新主人呀!!

快速發帖