各位你地兔兔會唔會發脾四呢
近排唔知點解我隻兔兔好大脾氣..
一阻住佢佢就WUWUWU
佢都歲半了=.=以前都唔會對我WUWU~
只有對住我女朋友先會.,..但唔知點解佢性情好似大變左咁=.=

家裹又多了一個女霸后了...
Riela)) 2011-7-15 02:01:20 PM
佢半歲播~又冇想過要desex呢?
佢咁既情況可能係因為生理成熟先會咁
比比佢差唔多半歲時都會成日咕人
仲有成日咬人添
desex之後就唔會咁
amen0616 2011-7-15 02:05:01 PM
我地唔會同佢絕育GA
佢半歲果時己經諗緊絕唔絕育架啦:055:
carbee 2011-7-15 02:25:43 PM
why唔絕育呀?
唔絕育生cancer風險高好多架~
Futagoza_Kaniza 2011-7-15 03:37:33 PM
兔女患癌機會高好多嫁.! 同佢絕育啦
orlando)) 2011-7-15 04:19:30 PM
我個隻desex左都有d發脾4架~
唔知係唔係叫發脾4呢~因為一個月更係有1,2次~無啦啦唔食佢最愛既糧, 平時仲意出去個籠到又唔出~~~好似黎m噤, 一個月有1,2次係噤~:050:
ccychoy 2011-7-15 04:37:52 PM
兔女患癌機會80%.
小小夕 2011-7-15 06:30:29 PM
兔女唔絕育 之後既病 會好恐怖 同令到兔兔好難受,,,,
我芝麻依加都好惡  成日咕咕咕..   花生仲成日un芝麻..   24號去絕育x_x
long~spirit 2011-7-15 08:46:52 PM
我未聽過林B發聲=.=
小小夕 2011-7-16 03:58:21 AM
原帖由 long~spirit 於 2011-7-15 08:46 PM 發表
我未聽過林B發聲=.=

D聲好似鼻塞甘-.-
lenmui)) 2011-7-16 12:36:18 PM
我度兔兔係未絕育之前都成日咕我
一唔小心掂到佢D鬚就會咕
不過絕左育之後就無了
少好多脾氣

快速發帖