繼上一次Mini-Rabbit 聰聰b, http://mini-house.info/thread-10924-1-1.html,
今期介紹的係 Aguiler 的靜妍

兔兔小檔案
兔兔名字: 陳靜妍
兔兔主人: aguiler
兔兔性別: 女
兔兔生日: 21/02/2011(自訂生日)
兔兔品種: 迷你賓尼兔
兔兔介紹: 怕羞,一開籠即刻走出黎,為食,中意高速來回奔跑

兔兔主人Aguiler 的話:
其實靜妍我都唔算係一隻好百厭的兔兔呀!!
只係開頭周圍尿尿,哂草,又玩地主公公,到最近先學識偷走同跳入垃圾筒。
但其實我都有好可愛的 一面架媽媽摸我,我會乖乖扒係度比媽媽地摸。一見佢去拎糧,我就會唔知點解好緊張,好似怕媽媽漏左比我食咁~
靜妍一向好準時架!!因為靜妍媽係12個中喂 我食一次糧,有時遲左我就咬籠提媽媽起身喂我~^^~
媽媽成日周圍同人講我為食,我邊有姐~~~我緊張少少之嘛~ (媽媽心唸: 你唔為食都學唔識咁多動作啦~)

甚麼是 Mini-Rabbit ?
Mini-Rabbit 指 Mini-House 的兔兔們,由 Mini-House.info & EvanPetPhoto.com 合辦。
每一期我們都會造訪一個兔兔家庭,拍攝兔兔生活寫真,為會員介紹兔兔的生活點滴。

照片版權由 Evan Pet Photo 持有,未經授權,請勿轉載、複雜或修改照片及用於任何用途。

高解像照片可以到以下網址觀看:
http://evanpetphoto.com/2011/07/%E8%B3%93%E5%B0%BC%E5%85%94-%E9%9D%9C%E5%A6%8D-%E7%AC%AC%E4%B9%9D%E6%9C%9F-mini-rabbit/

第八期 - 聰聰B: http://evanpetphoto.com/2011/04/ ... %E5%AF%AB%E7%9C%9F/

第七期 - Miffy: http://mini-house.info/thread-9062-1-1.html
aguiler 2011-7-19 02:30:34 PM
讚好*
靜妍好野~~:021:
PILLOW.MA)) 2011-7-19 02:41:46 PM
支持支持 XD
靜妍好為食
小小夕 2011-7-19 03:08:23 PM
第5張相靜研大腳仔XDD

第1張 好似有對翼咁#^64^#
phoebe)) 2011-7-19 04:03:30 PM
so beautiful 靜妍:002: :002: :002: :002:
carbee 2011-7-19 04:12:13 PM
支持靜研,終於都派相啦~:002: :002:
ching` 2011-7-19 05:31:30 PM
第一張實左在太可愛了 >< #^39^# #^10^# #^10^#
dorothy127 2011-7-19 06:50:30 PM
靜研白白滑滑好得意:039:
long~spirit 2011-7-19 09:16:48 PM
攝影師,強:052: :052: :052: :052: :052:
yanyi:) 2011-7-19 09:28:53 PM
靜妍個樣好怕醜xd
第一次做model好緊張?xd
aguiler 2011-7-19 09:41:58 PM
佢果d叫鬼祟眼~haha
鈉米 2011-7-20 01:38:04 AM
點解靜妍既性別係男仔既:050:
wesky 2011-7-20 04:37:59 PM
因為兔媽原本以為靜妍係男仔, 之後先發現係女仔
兔兔名冊無改返個名同性別 @@
WingBe 2012-9-10 02:13:06 PM
第1張小天使甘,,,,

靜妍對眼好靚...但佢睇落真系好似好緊張甘.

快速發帖