拔毛

hi30 發表於 2011-07-22 18:34|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
大家好 我係剛加入既新會員 因為之後大家多多指教

我最近發現 我隻免免肚仔至後腳D毛無哂...今日連尾既其中一斷都無左...
我唔肯定係唔係佢自己拔...但我琴日訓之前都見佢條尾係有毛的... 到今日起身就見唔到了
我之後上網睇過一部份文章 發現兔兔會有假懷孕..我隻係兔女 四五個月大到..

但最奇怪係 係"龍"入面唔見有毛..
我再上網睇 原來兔兔唔開心都會自己拔自己D毛....

希望有網友分享下經驗..
另外有無相熟既醫生係屯門附近可以睇下我隻兔兔
syt174698 2011-7-22 07:34:08 PM
係咪換毛呀。我依家屋企兩隻都換緊毛,你果隻絕育未?屯門獸醫你可以睇維多利,不過大多數都係睇Dr.Betty。得閒睇多D文,好有用呀。
hi30 2011-7-22 07:36:01 PM
thz 未絕育
我第一次做人爸爸 真係咩都唔識...
都有可能換毛
因為我唔見兔兔都無紅無"重". 而且仲好活潑
chaubb 2011-7-22 07:54:46 PM
屯門維多利亞
dr. Gerry
我家的所有兔兔都係去睇佢嫁:002:
好好嫁

鈉米 2011-7-23 02:20:26 AM
我家2隻寶貝都係睇dr.gerry架`
佢而家星期一.五同六係屯門啊`
chaubb 2011-7-23 11:11:31 AM
原帖由 鈉米 於 2011-7-23 02:20 AM 發表
我家2隻寶貝都係睇dr.gerry架`
佢而家星期一.五同六係屯門啊`

唔係個個星期都唔同嗎?
佢地都好似出DUTY咁返
dorothy127 2011-7-23 10:40:14 PM
咁除左拔毛你有冇見佢其他唔正常?  你不如睇下醫生,會唔會有皮膚啊?
hi30 2011-7-24 10:29:44 AM
原帖由 dorothy127 於 2011-7-23 10:40 PM 發表
咁除左拔毛你有冇見佢其他唔正常?  你不如睇下醫生,會唔會有皮膚啊?

就係無其他野...
我今日終於見到佢係自己拔自己D毛..

因為我上網搵到 如果兔兔唔開心都會拔自己D毛...

快速發帖