1P 幣
請問有無人知道,捉住四腳朝天搽腳仔會磨牙係痛定舒服呢?

平時MonMon只會係同佢按頭仔同面豬仔時會磨牙,但係呢2日捉住佢四腳朝天幫佢隻腳仔搽消毒藥水時,佢一向都唔鐘意四腳朝天,我郁一郁佢都會丞機想典甩走開,但尋晚佢竟然係度磨牙,我好驚係我整痛佢呢?但係佢既磨牙聲係同平時按摸既聲一樣大小,之前果14日搽完腳仔佢會走開驚我會再捉住佢,但係尋晚佢竟然係坐係我同兔爸腳邊攤抖,好少咁痴人架,咁佢既磨牙係舒服定唔舒服呢?

請有經驗的朋友指教指教:002:
hh0 2011-7-26 05:24:42 PM
如果係唔舒服, 整痛佢既話, 一早反抗走開啦
佢應該唔係痛既
mnmnvd3vd3)) 2011-7-26 06:49:40 PM
:025: 訓教教呀?:025: :025:
jinjin 2011-7-27 11:12:42 AM
尋晚捉住佢搽藥水,佢又係係度磨牙,我用手蓋住佢眼仔,佢又無磨喎,但應該係無整痛佢架喎,同平時剪指甲一樣動作之嘛,剪指甲佢都幾定架無爭扎架。
唉,都唔知佢係舒服定辛苦?
jinjin 2011-7-27 07:28:14 PM

回復 2# 的帖子

我都估佢唔係痛,因為好細聲,又無反抗的。
但自從捉住佢搽腳仔會磨牙後,我發覺幫佢按頭仔同面豬仔時,佢竟然唔磨牙,
返而要俾我捉住搽藥時才會磨牙,MonMon 竟然鐘意左俾我捉住 ?????:044:
jinjin 2011-7-27 07:30:21 PM

回復 3# 的帖子

唔係瞓覺呀,佢好鬼精神架,經過2星期搽藥訓練,佢已經知道搽完腳仔會有甜甜果食呀,(我用黎tum佢乖乖的)

快速發帖