何Hill又腸慢了~~

提提大家 最近天氣真係真係好熱
如果大家可以就下午開冷氣俾兔兔

分享D何hill食藥短片 超crazy

smallsuishan 2011-7-28 10:56:57 PM
大家的兔咁大力既 :056:
jinjin 2011-7-29 10:56:48 AM
因為D藥係甜既仲加上有雲呢拿味,可能太好味啦,搶住食:060:
我要捉住MonMon,兔爸餵藥,姑娘教左要係則邊打斜抽入口,佢都仲係雞手鴨腳咁一野直抽中間,咁就俾MonMon一下咬左半個針咀頭,仲要係打斜,好鬼尖,好在係兔協買既草粉入邊有一支同size既針筒可以替代,唔係都唔知點算:022:
sillypeko 2011-7-29 03:05:47 PM
點解HILL HILL咁叻架?? 食藥食得咁快:039:
HILL HILL 係咩品種?? 好靚呀 :023:
Futagoza_Kaniza 2011-7-29 09:41:58 PM
Hill Hill真係乖.
ching` 2011-7-29 11:52:07 PM
...以前呢我芝麻 真係好鬼好笑
有益生菌GA MA 咁我倒寫左係個碗入面 我就諗住話 咁佢今晚同D菜一齊食LA~
點知隔左一陣 我見佢上左 籠頂...足番佢落泥之後發現佢個鼻AR嘴AR 全部都係粉-_-
佢上左去偷食...搞到自己成個白粉仔咁 XDXD
smallsuishan 2011-7-31 10:49:03 AM
Hill仔係侏儒兔

總之兔兔要食藥 主人就頭痕
好彩Hill 仔太愛濫藥 :073:

快速發帖