何Hill又腸慢了~~

提提大家 最近天氣真係真係好熱
如果大家可以就下午開冷氣俾兔兔

分享D何hill食藥短片 超crazy

phoebe)) 2011-7-27 06:54:33 PM
佀好乖,hill hill好快好番,第二個片佀食什麼藥離
christianlwy 2011-7-27 07:22:23 PM
好為食啊拒xd
我yen-ii 彩我都傻..
PILLOW.MA)) 2011-7-27 07:53:46 PM
食到JACK JACK聲 XD
好叻仔呀HILL HILL!!!!!!
要快D好返呀!!!!
smallsuishan 2011-7-27 08:01:23 PM
Hill仔食緊既係草粉呀

多謝大家既支持啊!!~
long~spirit 2011-7-27 08:14:57 PM
看著HILL仔爭著食藥的樣子,好搞笑^^:001: :001: :001: :001:
小小夕 2011-7-27 09:16:54 PM
好瘋狂咁食藥!!!#^40^#
rbtdoria 2011-7-27 10:10:12 PM
zucca都好愛食藥... :073:
hill hill食野的聲sooooo kawaii :020:
carbee 2011-7-27 11:43:13 PM
嘩~hill仔食到lamlam脷添呀~
amen0616 2011-7-28 12:03:25 AM
其實我發覺而家D兔仔好鐘意食呢D藥...
食完仲想再食.
小賢 2011-7-28 02:23:42 AM
其實D藥係咪甜既呢?佢條利直頭好似著左"摩打"咁呀....#^64^#
smallsuishan 2011-7-28 10:50:19 AM
我閒過支"橙汁"係香的~~
不過冇試過 我怕Hill仔打死我 食佢D寶貝:056:
lenmui)) 2011-7-28 03:33:23 PM
Hill仔好叻, 識用條脷去Lam
我果隻, 連膠spoon都咬爛
aguiler 2011-7-28 05:45:44 PM
我家靜妍連針筒都咬爛左呀:024:
jinjin 2011-7-28 06:05:07 PM
Hill Hill好叻識得唔咬針筒:021:
MonMon一下就咬爛左支針筒啦:061:

快速發帖