早幾日去旺角買左塊跳板比龍貓, 順便行左個圈.
見到旺角金魚街果間紅蘿蔔有生癬兔...$1680(聲稱有出世紙wor.)
但係有3隻生癬...= =
phoebe)) 2011-7-28 02:31:32 PM
有生癬就要睇醫生,不應該還賣出去,店主好過份
Futagoza_Kaniza 2011-7-28 03:15:57 PM
我深信紅蘿蔔唔識睇佢地有冇病= =
小穎 2011-7-28 06:06:56 PM
我之前咩都唔識果時,
俾果到既店員呃呃哄哄下買左好多唔等洗既野;
而家都好後悔。

個店員之後仲扮好人地俾電話我叫我隨時有問題就打俾佢,
點知之後,我打左幾次都話佢唔得閒;
真係唔知係咪玩我。

聽到樓主話果邊有生癬兔,我真係再度懷疑佢地識唔識照顧兔子:013: 。

不過我記得之前招待我果位店員,她都有養兔子;
當時我買回來她好像已經養了幾個月,
現在應該已經養了年多吧?正常怎可能看不出來呢?
carbee 2011-7-28 06:23:58 PM
我相信佢地唔識睇兔兔有冇生癬~
就算知,佢地都只會減價速消,
邊會仲攞錢出黎醫佢地吖~唉~
elyse)) 2011-7-28 09:21:17 PM
佢地錢字行頭,利益當前,點會戴佢地睇醫生..
你搵佢地,佢米有介紹佢地d公司貨比你搽...
Futagoza_Kaniza 2011-7-29 12:35:12 AM
冇錯, 佢地只會睇錢份上, 如果有人買, 佢地咪話佢換毛囉.
唔會再O徒錢同佢睇醫生啦= =
阿蚊 2011-7-29 06:23:03 PM
$1680?
係左手邊細細格o個D呀?
我之前去睇時仲無事架喎...
慘了...兔兔們又得唔到適當治療了...
Futagoza_Kaniza 2011-7-29 08:48:01 PM
原帖由 阿蚊 於 2011-7-29 06:23 PM 發表
$1680?
係左手邊細細格o個D呀?
我之前去睇時仲無事架喎...
慘了...兔兔們又得唔到適當治療了...

可能你睇果時未有, 而家先發出來.
阿蚊 2011-7-29 09:27:54 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-7-29 08:48 PM 發表

可能你睇果時未有, 而家先發出來.

可能係...
都幾耐之前la..
阿蚊 2011-8-1 07:43:58 PM
唔知其他兔有無傳染到呢

快速發帖