6月個陣  花生成日追住芝麻un un  又un頭un屁股
花生知我會鬧佢..  仲會扮哂野會lamlam下就會上去un..      
之後已經將佢地分籠..     芝麻怕左花生=0= 一見佢望住自己屁股就會走鬼左去  

今日係絕育後第5日..  我比佢地放埋一齊玩睇下花生會點....  
花生就起勢咁lam芝麻 ..  仲要係lam對眼 #^36^#  
甘我有介心就一路都坐係汁邊.. 花生就一路lam一路lam  lam左好鬼耐 ...   硬係覺佢打緊D壞主意
咁我去拎一拎野..    我一唔係到花生就無喇喇追住芝麻..  之後我馬上沖出黎..  
花生個口有一汁芝麻既毛..(好恐怖==)   芝麻走鬼左去..   我又的返花生入籠坐#^36^#

講返個口點解有汁毛..  當花生UN芝麻個陣   佢個口係會咬住芝麻身上背隻汁毛..  = = 好肉緊
個汁毛係係芝麻一走...  = =就蚊左出黎 ..

花生依個舉動幾時先會改呀  ...  佢2個甘樣我都幾苦惱#^31^#  
會唔會絕左育 過返1個月多少少會好d ?

但我見芝麻又想花生同佢玩-  -

尤尤 2011-7-30 12:39:18 AM
今日係絕育後第5日.....
你咁快放埋佢地一齊???
小心爆線.......
最好過左一個月先....
而且男仔的精子會停留係身體1-2個星期....
小小夕 2011-7-30 12:41:10 AM
原帖由 尤尤 於 2011-7-30 12:39 AM 發表
今日係絕育後第5日.....
你咁快放埋佢地一齊???
小心爆線.......
最好過左一個月先....
而且男仔的精子會停留係身體1-2個星期....

阿.. 2個都係女仔黎 .. 我無比佢地一齊跳黎跳去..  
只係甘岩我胃糧  就放佢2個一齊比野佢食..
跟住食完比佢2個LAM下周圍行下..  #^3_002^#
佢2個仲係分籠狀態

FAFA)) 2011-7-30 01:57:52 AM
其實UN 開左就會U....:046:
carbee 2011-7-30 02:15:52 AM
我諗你呢個問題,最好覆診時問埋醫生,睇吓佢點講~
鈉米 2011-7-30 02:41:03 AM
你等佢地好返先放一齊玩啦><最快要2個星期傷口先完全好哂架`
我果2隻開頭都有呢d情況..不過我都照樣俾佢地一齊玩`
但係我就金晴火眼及住囉-0-`一有unun就分開...
慢慢佢地unun既頻率會少左...跟住一齊玩既時間就多左`
當大家成日都見到大家就自然唔想un架啦xd  <我既經驗>
小小夕 2011-7-30 02:48:26 AM
原帖由 鈉米 於 2011-7-30 02:41 AM 發表
你等佢地好返先放一齊玩啦>

佢2個絕育之後關左係籠4日-.-   今日米放佢2個出黎行下 ..   
佢2個根本玩都未玩.. haha  只係今日我開始胃返糧比佢地食.. 米開籠放埋一齊胃  
跟住花生米lam下佢. (我有望住)lam左5分鐘左右   我去拎一拎野..   
就見花生個口有汁毛..  跟住我又捉返花生又入籠自己悶= =

見關左佢地係籠又無出過黎好似好慘= =  米比佢地行下 胃野食比佢地..

絕育前   佢地個圍欄中間格住個網..  花生成日想過去芝麻到玩..     
都格左成個月多 =  = 都係一開欄..哇  沖埋去lamlam下就un...  
個感覺就好似愈望愈肚餓 ..  睇得唔食得既感覺.. 搞到一有得埋去就un返餐勁..   
一見到就想un..   都無減少過 囧  成個月仲係甘

佢地無一齊玩都成個月有多啦已經  ..係今日胃糧=   =  唉  都無變左.. 陰公

希望再格多個月   花生會唔unun.. ((暈

當大家成日都見到大家就自然唔想un架啦xd  <我既經驗>   
意思係因為少接觸所以想佔有佢 囧 ??     !!!

小小夕 2011-7-30 03:00:55 AM

回復 5# 的帖子

下星期日會問下醫生會唔會減少-#^37^#
PILLOW.MA)) 2011-7-30 06:35:40 AM
絕育之前我放PILLOW上佢女朋友度佢就會UN
但絕左之後我再放佢上女朋友度佢就走落離唔UN@@

不過隻隻兔兔唔同既@@
小小夕 2011-7-30 11:17:14 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-7-30 06:35 AM 發表
絕育之前我放PILLOW上佢女朋友度佢就會UN
但絕左之後我再放佢上女朋友度佢就走落離唔UN@@

不過隻隻兔兔唔同既@@

格左幾耐呀甘0.0
PILLOW.MA)) 2011-7-30 11:43:06 PM

回復 10# 的帖子

就絕完育佢好返可以郁佢到而家
佢都唔UN女朋友!!!
小小夕 2011-7-31 12:09:10 AM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-7-30 11:43 PM 發表
就絕完育佢好返可以郁佢到而家
佢都唔UN女朋友!!!

下..  > < 竟然  ..

甘我格左幾星期再放佢地係一齊   睇下花生會唔會又對芝麻咁大興趣先
smallsuishan 2011-7-31 10:47:29 AM
聽講 有d兔兔係絕育前已經學識左unun
絕左育之後都仲會un的
小小夕 2011-7-31 03:00:59 PM
原帖由 smallsuishan 於 2011-7-31 10:47 AM 發表
聽講 有d兔兔係絕育前已經學識左unun
絕左育之後都仲會un的

咁慘勒......#^40^#
小穎 2011-8-1 11:51:19 AM
絕育唔會咁快回復正常的,
就好似亂柯屎既習慣咁(這曾經令我好煩惱);
都要等差唔多半個月過後先會回復番正常(之前屎滿地飛,一上我床仲會馬上柯尿尿:013: )。

想必花生應該都係咁,
而且,話說芝麻是女來嗎?絕了育沒有?
因為剛剛絕育完既兔仔體內仲會存有精子,
所以唔可以俾佢地交配;
如果唔係可能會留種:060: 。

快速發帖