我仔仔今天兩歲生日喇,希望在此可以得到篤篤,姨姨,哥哥和姐姐們的祝福!以後都係咁健健康康,快快樂樂地成長,兔媽我真係好想快啲收工,同仔仔開個生果(少量)加菜菜大餐呢!!!!

小小夕 2011-8-9 02:45:05 PM
原帖由 津津豬 於 2011-8-9 02:29 PM 發表
我仔仔今天兩歲生日喇,希望在此可以得到篤篤,姨姨,哥哥和姐姐們的祝福!以後都係咁健健康康,快快樂樂地成長,兔媽我真係好想快啲收工,同仔仔開個生果(少量)加菜菜大餐呢!!!!

津津生日快樂#^30^# #^30^#    祝你   永遠屎屎都大大粒   身體健康>"<

做咩耳仔圈左2個頭飾呀  #^30^#
津津豬 2011-8-9 03:01:20 PM
多謝花芝媽, 媽咪玩野要我扮女仔呀!!:059:
肥兔 2011-8-9 03:04:29 PM
津津~~~生日快樂啊!!
你好可愛啊~~~~:023:
小小夕 2011-8-9 03:21:18 PM
有夏威夷的感覺呀   #^30^#
carbee 2011-8-9 04:09:09 PM
津津生日快樂呀~~
祝你日日:屎屎大大粒,草草大啖食~
你個反串造型好卡哇兒呀~:002: haha:002:
phoebe)) 2011-8-9 09:03:14 PM
So lovely,happy birthday to 津津,活潑健康
rbtdoria 2011-8-9 09:52:39 PM
haha hapi birthday 津津
Amberbee 2011-8-9 10:32:49 PM
HAPPY BIRTHDAY    :002:
明月 2011-8-10 01:02:35 PM
津津豬生日快樂!
祝你日日搗亂兔媽的屋企,
日日四周走冇時停,
便便又大又靚。
jinjin 2011-8-10 06:45:22 PM
津津~~
Happy Birthday~~
健健康康,食得瞓得,兔兔健康活潑,媽咪開心:021:
yanyi:) 2011-8-10 10:19:52 PM
生日快樂!
扮到好令女哩xd
津津要身體健健康康丫
津津豬 2011-8-11 02:25:43 PM
多謝大家的祝福, 我都在此祝各位的兔寶寶們食得.瞓得.疴得.屎屎大大粒.

明月 : 津津乖仔唔会搗亂屋企架(徐咗垃圾桶),所以佢係24小時放養架!哈 哈!:073:
rnrni 2011-8-11 05:04:10 PM
Happy Birthday to 津津豬~~
祝你健健康康~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
津津豬 2011-8-11 05:36:24 PM
多謝菇菇媽,菇菇宜家精神點呀?係咪好番好多喇,希望菇菇以後都要健健康康,唔好要兔媽担心呀!
我津津仔上次見 dr.betty 都好似無 dr.ma 咁長細噃, (八掛 : 佢地係咪兩公婆呢?) :040:

快速發帖