唔該大家!!
我想搵定去邊到幫我隻兔女絕育,
我要佢個價錢。
我有諗過去SPCA...
有無人去過spca幫自己兔仔絕育呀?
spca個價錢同埋spca好唔好呀?
唔該大家呀!!!!

Riela)) 2011-8-10 12:21:40 PM
九龍動物醫院 1200左右

SPCA唔好, 你唔好真係當佢地愛護動物
小小夕 2011-8-10 05:23:51 PM
上次我帶2隻兔女去dr.ma到絕育(9龍城)
用左3056  包哂全部野  藥 燈罩

spca最好唔好...入面唔知有冇識幫兔仔絕育既醫生..
去返d有信譽嫁喇..
wm20472 2011-8-10 09:39:05 PM
要佢有醫兔經驗的醫生
我2隻兔女都係九龍動物醫院做, 手勢好好
Hitan)) 2011-8-11 12:23:23 AM
雖然我家的衰仔都係喺九龍動物醫院做絕育...
不過身邊有朋友試過帶她的兔女(仲要曾經生過一胎) 去 SPCA 做絕育...
佢說兔兔冇事而家仲乖咗...
不過佢就話真係一分錢一分貨...
我比千幾蚊包覆診, 包止痛藥, 消炎藥, 抗生素, 草粉, 頭罩...
但佢比 SPCA 五百幾就乜都唔包, 連藥都冇
小小夕 2011-8-11 12:29:50 AM
原帖由 Hitan 於 2011-8-11 12:23 AM 發表
雖然我家的衰仔都係喺九龍動物醫院做絕育...
不過身邊有朋友試過帶她的兔女(仲要曾經生過一胎) 去 SPCA 做絕育...
佢說兔兔冇事而家仲乖咗...
不過佢就話真係一分錢一分貨...
我比千幾蚊包覆診, 包止 ...

好講運氣 又唔知邊個醫生其實  有咩事上黎又唔知搵邊個#^40^#
michelle1028 2011-8-31 07:00:25 PM
只是想分享一件真人真事,並不是刻意說SPCA的不是,或許這是一次意外。
曾經有兔友的兔女係港島的SPCA做絕育,後來有假懷孕,第一次覺奇怪,以為做左手術不久,可能仍有少量荷爾蒙影響,過了一後日子再次假懷孕,於是再次去SPCA檢查,才知道上次手術未完全取走卵巢,所以要再做多一次手術@@

快速發帖