我家裝修完∼見灰灰個籠好殘, 想換個新籠比佢, 要大, 同埋可以加層板的, 唔要大6做, 日本同台灣都可以接受, 價錢500-600左右la~大家有冇咩好介紹呢~
Riela)) 2011-8-16 04:53:19 PM
日本Marukan MR-306

灰灰 2011-8-16 04:58:57 PM
呢個我都有諗過ar~但如果有第2個色就好la~因為黑色好似唔夠可愛咁。
小小夕 2011-8-16 06:04:49 PM
原帖由 Riela 於 2011-8-16 04:53 PM 發表
日本Marukan MR-306

我都係用緊依個.. 幾型 0.0又come污穢   我用緊81長度個個大籠  
但我入面會放張abc膠 比佢zzzz同 坐係到個陣用..  唔洗成日站豬仔板
kewpie.rabbit 2011-8-16 09:27:15 PM
我買左MARUKAN MR95, 記得同款仲有一個大小小尺寸的. 有PINK & GREEN, 我買左PINK, 好KAWAII:012:

灰灰 2011-8-17 11:19:31 AM
原帖由 kewpie.rabbit 於 2011-8-16 09:27 PM 發表
我買左MARUKAN MR95, 記得同款仲有一個大小小尺寸的. 有PINK & GREEN, 我買左PINK, 好KAWAII:012:

thx~

PINK PINK 的好靚ar, 但呢個夠唔夠一隻成兔住嫁, 因為我家小爺係一名肥仔呢
灰灰 2011-8-17 11:23:33 AM
原帖由 小小夕 於 2011-8-16 06:04 PM 發表

我都係用緊依個.. 幾型 0.0又come污穢   我用緊81長度個個大籠  
但我入面會放張abc膠 比佢zzzz同 坐係到個陣用..  唔洗成日站豬仔板

thx~我想問咩係abc 膠ar~因為佢而家都係訓緊凍板jar~
sillypeko 2011-8-17 01:40:05 PM
原帖由 小小夕 於 2011-8-16 06:04 PM 發表

我都用緊呢個籠, 什麼時abc膠?? 入面既版都會令兔仔可能生腳瘡嗎?
小小夕 2011-8-17 11:41:54 PM
原帖由 灰灰 於 2011-8-17 11:23 AM 發表

thx~我想問咩係abc 膠ar~因為佢而家都係訓緊凍板jar~

ABC膠   bb 用個ABC膠地墊 0.0 ...

原帖由 sillypeko 於 2011-8-17 01:40 PM 發表

我都用緊呢個籠, 什麼時abc膠?? 入面既版都會令兔仔可能生腳瘡嗎?

人地話都會有機會嫁..       bb 用個ABC膠地墊 0.0 ...   一張張放地板個d呢

快速發帖