兔仔除了會因為發脾氣OR有危險時會大力踏地外,,,,,,
其他時間會不停大力踏地嗎???
syt174698 2011-8-18 12:29:33 AM
我隻兔有時驚都會踏地,因為知道要返入籠度,佢唔鍾意嘛
小小夕 2011-8-18 12:46:54 AM
我知!    有時我胃野食比2隻兔..  我胃緊1隻個陣
我另外個隻會好大力DUN地 引你注意..  叫你唔好唔記得佢=0=
wesky 2011-8-18 08:48:24 AM
有時會無lala dum地架
arkayhk)) 2011-8-18 09:45:10 AM
我個2隻一到餵食時間就DUM地,驚死我唔記得餵食咁..
有隻一食晒D草就DUM..有次我訓晏左,佢不停DUM地嘈醒我
津津豬 2011-8-18 10:28:27 AM
印象中我隻仔我都係見過一次到,行雷又唔怕,好似無野令佢怕,会唔会係因為佢係24小時放養呢?:062:
hgod 2011-8-18 10:35:43 AM
唔計發脾氣, 好多時我攞粒粒俾佢食, 佢會圍住我隻腳跑, 一路跑一路dum地
小小夕 2011-8-18 11:03:05 AM
原帖由 hgod 於 2011-8-18 10:35 AM 發表
唔計發脾氣, 好多時我攞粒粒俾佢食, 佢會圍住我隻腳跑, 一路跑一路dum地

佢引你注意 哈哈...  喂好快D比我啦WO  兔奴#^30^#
chercher422 2011-8-18 11:31:20 AM
奶茶如果係張床到玩緊, 我呀媽/家姐一行埋去, 佢就會dum地,
因為佢知呀媽佢地想趕佢落床~唔鐘意~#^64^#
p990101)) 2011-8-18 12:27:57 PM
我隻豬豬一唔高興就dum地架啦!
搞到d屎係個籠度飛晒出黎.....:056:
先頭由放養轉返入籠果陣,佢dum得超勁,
成日無啦啦'ban'一聲,嚇到我心都飛出黎,
尤其是成日夜欄人靜果陣,訓訓下都比佢嚇醒....
好彩之後佢又轉左個大籠,happy死佢,
衰野就少左dum地:051:

快速發帖