雖然黎緊mini house會轉移去PetKD.NET
不過我都係鐘意係到開post多d~
無意間回想起~已經黎左mini house2年左右啦~
係e到我認識左好多愛兔之人~又學左好多正確既養兔知識~
所以當知道mini house要轉移時...真係好唔捨得...

今次應該係最後一次,
係mini house開post 貼相~
希望各位兔友笑納~就當係送比mini house轉移禮物啦~笑

歡迎各位mini house既兔友~係PetKD.NET add我做fd~
大福寵頁---> http://petkd.net/pets.php?mod=view&id=147

其斤 2011-8-21 11:55:05 PM
同場加影~這2年來的大福精選相集

小小夕 2011-8-22 12:38:16 AM
大福係好幸福既兔仔#^10^# #^30^# #^30^# #^30^#
syt174698 2011-8-22 01:04:50 AM
好可愛呀,同我果隻好鬼似,差臉上面有兩點
小小夕 2011-8-22 02:31:03 AM
我都係中意係mini house多d / v \
其斤 2011-8-22 09:00:25 AM
花芝媽>其實幸福果個係福媽先岩~比我遇到大福
syt174698>哈哈~真係差兩點咋~不如等天氣凍d帶佢地出㴝相認丫~~XD
rbtdoria 2011-8-22 10:23:52 PM
好~~~可~~~愛~~~呀~~~!!!:012:
大褔媽同大福整的造型個個都好靚呀!!
long~spirit 2011-8-22 11:20:56 PM
同熊貓合照好得意,我都係鍾意MINI HOUSE多啲X2^^
Hitan)) 2011-8-23 02:00:02 AM
福媽好勁啊! 我都好想幫兔兔整番幾件衫...
可惜手工太差:036:
可以得閒開班教下我地嗎??? PLSSSSSSSSSSSSSSS:020:

我都鐘意 mini house 多 D x 3
硬喺覺得嗰邊龍蛇混雜咁...
可能係自己太多疑又先入為主吧...
總係覺得呢邊啲人乖 D 正經 D ~_~"
Hitan)) 2011-8-23 02:02:33 AM
P.S.
D 小型眼鏡可以係邊度買到??? 好身痕想揾家中小兔試帶 + 比我影相:039:

快速發帖