大、細b終於都滿月啦:002:

首先出場既係大b

(大概半個月時...)

(而家忽然變到毛鬆鬆...令人懷疑佢係咪真係bunny仔:046: )

哈哈哈...到細b啦:057:
因為細b受左傷,甚少移動佢,所以會少d相>_<

(見到樣果隻:051: )

(佢離完出走.....)

合照:048:

佢地係最好既朋友:039:

有片睇!:038:

多一段前d既:010:

小小夕 2011-9-3 10:16:57 PM
細B好似細隻好多WO..     做咩受左傷既>_<

我中意大B鼻鼻個2點 /口\ ~~ SO Q
津津豬 2011-9-3 11:24:52 PM
咁細隻BB中槍瞓咗果個樣真係超極得意呀!!!:073:
m1k1 2011-9-3 11:39:24 PM
細 B 做 咩 事 啊 ?
p990101)) 2011-9-3 11:54:32 PM
原帖由 小小夕 於 2011-9-3 10:16 PM 發表
細B好似細隻好多WO..     做咩受左傷既>_<

我中意大B鼻鼻個2點 /口\ ~~ SO Q

係呀!細b細大b成個頭:056:
大b果兩點同佢呀爹好似架:053:
p990101)) 2011-9-3 11:55:41 PM
原帖由 津津豬 於 2011-9-3 11:24 PM 發表
咁細隻BB中槍瞓咗果個樣真係超極得意呀!!!:073:

佢企起身八卦個樣仲搞笑:055:
p990101)) 2011-9-4 12:00:38 AM
原帖由 m1k1 於 2011-9-3 11:39 PM 發表

細B岩岩出世果陣比佢媽咪咬左啖,
之前好慘,半個頭冇左毛毛,
有一隻眼腫晒...之前勁驚佢會睇唔到野....
當佢結焦果陣見到兩個牙印就更肯定係媽媽咬既:050:
好彩佢而家生返好多毛,
隻傷左既眼慢慢開緊,
但係仲有小小白色既'龍'...
對牙斜左,好彩係齊住黎斜,食野冇問題:054:
p990101)) 2011-9-4 12:01:49 AM
原帖由 m1k1 於 2011-9-3 11:39 PM 發表

細B岩岩出世果陣比佢媽咪咬左啖,
之前好慘,半個頭冇左毛毛,
有一隻眼腫晒...之前勁驚佢會睇唔到野....
當佢結焦果陣見到兩個牙印就更肯定係媽媽咬既:050:
好彩佢而家生返好多毛,
隻傷左既眼慢慢開緊,
但係仲有小小白色既'龍'...
對牙斜左,好彩係齊住黎斜,食野冇問題:054:
claudia_ji 2011-9-4 01:13:21 AM
見到佢地可愛又健康咁成長,樓主你既付出係值得既~:038:
carbee 2011-9-4 01:32:12 AM
我好中意佢面上果2撻色
搞到好似成日都好怕羞咁,好得意呀:073:
m1k1 2011-9-4 01:42:30 AM
哎也希望細B快D好番啦......
小小夕 2011-9-4 05:15:16 AM
原帖由 carbee 於 2011-9-4 01:32 AM 發表
我好中意佢面上果2撻色
搞到好似成日都好怕羞咁,好得意呀:073:

wow  我同意#^64^#   
希望細b 快d好返啦 #^58^#  食多D野..  肥肥白白   
大b條影片都好可愛.. 手仔短短   但個pat pat又大wo  毛厚厚甘 XD   十足十毛公仔
ccychoy 2011-9-4 12:25:42 PM
好中e大b牙~:039:
希望細b快d好la:038:
p990101)) 2011-9-4 12:40:49 PM
原帖由 Claudia_Ji 於 2011-9-4 01:13 AM 發表
見到佢地可愛又健康咁成長,樓主你既付出係值得既~:038:

嘻嘻..一定係上左天堂既兩隻小bb保佑佢地姐:009:
p990101)) 2011-9-4 12:42:37 PM
原帖由 m1k1 於 2011-9-4 01:42 AM 發表
哎也希望細B快D好番啦......

嗯嗯..細b而家都越黎越叻叻啦,
仲成日訓係個食物兜度,
搞到媽咪同大b都食唔到野:009:

快速發帖