太忙啦,各位兔友好耐無見,唔知有無人記得毛毛你呢...(應該無TIN><)
話說星期一帶左毛毛去做BOBY CHECK,係佢第一次做檢查!
因為要為佢做絕育手術啦,隻衰妹10個月大了~
只係BOBY CHECK心裡都好緊張!!!!!!!!!!!!坐的士去呀....SO貴!!!!
去左睇DR TIGER,因為其他E生我都唔放心
聽講DR TIGER做絕育手術最出息,個傷口得好細,兔仔大多1-2日就精神返.
不過就貴D... 但為左毛毛,貴D都唔緊要,最緊要無事.

不過....................

最估唔到既係比我屋企人估中左....

TIGER話毛毛....

"體重OVER左小小" "肥左DD":046:

OMG!!! TIGER話一日只需一匙糧.... 我平時係比早晚一匙...

毛毛要減肥一個月,下個月中先可做手術~

衰女..... 真係過肥:056:

佢重1.9,唔知你地既兔兔幾重呢..... 其實我中2佢肥肥地嫁><

下個月再分享佢絕育既情況!! 擔心呢.

去相:

wesky 2011-9-9 06:50:04 PM
哈哈,食咩大架,諗住點減肥
小小夕 2011-9-9 09:43:33 PM
我對女 8個月大左右 1隻1.33  1隻1.32   @@ 可能E加  1.4X?
毛毛豬好食好住    肥肥白白
sanny0066 2011-9-9 10:11:16 PM
我今日去荃灣8號兔寄養...佢都話我隻阿Be肥左DD...個胃有D漲:056:
Stone2046 2011-9-9 11:24:21 PM

回復 2# 的帖子

WESKY~DR話佢要將糧減少,一日一匙...我依家早晚比半匙佢,佢成日唔夠重係度等食:051:
Stone2046 2011-9-9 11:25:33 PM

回復 2# 的帖子

@O@咁即係1.9真係好重喎...................................唔掛之得...

其實係屋企人喂得多糧比毛豬,儲肥左啊~~
Stone2046 2011-9-9 11:26:31 PM

回復 4# 的帖子

胃有D漲咁要小心D喇,留意下飲食><!
wanga113 2011-9-11 12:32:38 AM
我都係早晚糧咖. 大個隻1.9幾 初初betty話佢太瘦唔比做..要增磅! 重到1.94kg先幫佢做.
Stone2046 2011-9-15 07:39:32 PM
但佢1.9又話佢重既,可能種類問題?
小小夕 2011-9-15 10:01:47 PM
賓尼重D係正常@@  
sanny0066 2011-9-16 09:25:54 AM
我現在打算養多隻賓尼(女),阿Be 都係女黎...養同性:053:

快速發帖