希望兔仔平平安安長大,隻兔仔得一隻,想買多隻陪他,兩隻女仔,會唔會打交
420071_315157375212054_100001533826945_829270_235736045_n.jpg 420548_315155745212217_100001533826945_829259_1401460763_n.jpg 428273_315156715212120_100001533826945_829264_2080249155_n.jpg 430324_315157275212064_100001533826945_829269_560322991_n.jpg 431710_315156508545474_100001533826945_829263_1514018806_n.jpg 420483_315155548545570_100001533826945_829256_566096608_n.jpg 417317_315156928545432_100001533826945_829266_1453624371_n.jpg 416966_315157158545409_100001533826945_829268_1754087066_n.jpg 416821_315156018545523_100001533826945_829260_501004945_n.jpg
wesky 2012-3-10 11:42:07 PM

唔好用格網,  腳板受力唔平均, 好易有腳瘡, 而且極度唔舒服
聽日好拎起佢啦,  一定要鋪野既話就去旺角買闊條木板鋪
買返個廁所, 唔好用木糠

你搵多個朋友仔陪佢, 唔係唔得, 你要預左兩隻未絕育之前都要分籠養
唔一定可以 FRIEND 到, FRIEND 唔到就要一直分籠養

兔兔未成年,  除左俾 Timonthy 仲要俾埋 A 草
ccychoy 2012-3-11 03:55:48 PM
補充
用木糠會令兔兔容易有呼吸道疾病
花芝媽 2012-3-11 04:56:47 PM
格仔網一定要換。。 比你腳仔細細企依D都唔舒服啦。。。。  
深紅蒼月 2012-3-11 05:22:47 PM
不一定FRIEND 我都是這樣想再養多隻 第1晚已經打架(兩隻女仔)還咬我手指流血(去打破傷風針 我的只是養一星期都不肯給新的進來 你的2個月....) 之後先知兔子是有地盤主義 當新兔進入牠平時往的地方等如敵人之後分開籠養 不過近來看了兔恊網誌原來有方法可以一起玩(群居性動物) 現在往在一起了如果真的要養2隻 準備多套裝備
貓仔兔 2012-3-14 08:49:12 PM
木糠一定要換呀,吸得多不但易呼吸道感染,仲可能影響個腎架,之前好似你有POST過話換左唔用?(可能我記錯),希望呢D係舊相啦,同埋個網堅係要攞走,如果有腳蒼手尾好長,有D兔仔要截肢架!

另外,兔仔好可愛呀!

快速發帖