團購momi

yan318 發表於 2012-03-15 15:44|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我同某一間寵物店傾左MOMI草可以搞團購
$320 , 一箱22LB
1st / 2 nd 都ok
但係要10箱先可以成團
我想係將軍澳收!!!但我只係要到一箱
有無一齊??
happyyuki 2012-3-15 03:48:27 PM
我都係將軍澳, 可要一箱MOMI 2ND CUT*
不過間寵物店可靠嗎
yan318 2012-3-15 04:39:53 PM
可靠,我一直都係幫佢買
佢真係平好多,所以只係可以係一個地方交收到
我地約一個地方收貨
花芝媽 2012-3-16 12:12:57 AM

哇!!!!!!!!!!!! 320!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  正WO!!!!!!!!!!!!!
係米1包2.5   .. 1箱4包個款???

約係邊個地方交收?     間寵物店係邊????       每一次都要拎哂? ..   

我今期唔要得唔得???      下期先一齊夾= _ =   

我仲有12包草未用完 =.=      

A_____A    可以既 我都可以夾嫁...    ADD我FB    ... [email protected]
yan318 2012-3-16 09:21:44 AM
因為平得多,所以我唔公開佢鋪頭名(導致我要開新acc)
以免佢俾人刲剎,咁我就無平草買
係呀,佢要一次過拎晒4包架,同埋只係可以係指定一個時間地點收貨
所以睇下大家就唔就到一齊買!!
佢平咁多,我自己再塔車拎返屋企都抵
靜妍媽 2012-3-16 04:55:20 PM 來自手機
預我要一箱呀+v+
yan318 2012-3-16 09:34:55 PM
依家有3箱,仲有無其他人一齊呀??
happyyuki 2012-3-16 09:40:31 PM
希望成團啦
Music 2012-3-16 11:36:12 PM
有興趣呀!但住得交遠,可選地點同時間嗎?
花芝媽 2012-3-17 01:37:36 AM
yan318 發表於 2012-3-16 09:21 AM
因為平得多,所以我唔公開佢鋪頭名(導致我要開新acc)
以免佢俾人刲剎,咁我就無平草買
係呀,佢要一 ...

指定1個地方拎草 會係邊到拎???  我睇下地方近唔近..   唔近就算了= =+  
橫掂依加買個個價差 三十幾4十蚊蚊= _=
yan318 2012-3-17 09:19:10 AM
佢只可以一個地點咋,如果你係第2個地方,
你就要睇下夠唔夠10個人夾,再成團
(或者我一陣試下打比佢睇下可唔可以少d)
我係尚德,你地會係邊度附近??我可以就大家
happyyuki 2012-3-18 12:41:31 AM
真係唔該哂你呀
candy_ysf 2012-3-19 08:54:04 AM
預我要一箱
smallpotatofung 2012-3-19 12:49:25 PM
yan318 發表於 2012-3-17 09:19 AM
佢只可以一個地點咋,如果你係第2個地方,
你就要睇下夠唔夠10個人夾,再成團
(或者我一陣試下打比佢睇下可唔 ...

咁我住係屯門呀
靜妍媽 2012-3-20 01:59:53 AM
smallpotatofung 發表於 2012-3-19 12:49 PM
咁我住係屯門呀

我住彩虹都冇得就呀=_=
咁你話呢.....

快速發帖