1P 幣
想問你地同兔兔換野難唔難呀?
仲有你地用咩方法?
wesky 2012-3-29 12:22:26 AM
點解會難呢?
tom1996731 2012-3-29 12:23:34 AM
我一放隻手落去佢就好次想咬我咁
happyyuki 2012-3-29 12:35:00 AM
哈哈!! 我明白你想問咩*
兔兔岩岩返屋企, 仲適應緊, 覺得個籠應該應該係自己地盤!!
佢會諗: 點解會有個人伸隻手入黎架!!唔準!!!

我自己好個人既方法係初初果幾日, 用食物盤裝D A草, 放係籠既右上角,
係兔兔專心食草既時候就快快手執其餘既籠, 倒廁所呀咁!!
初初俾兔兔發現左, 佢都會走黎用鼻推我手仔架 (其實我兔兔未咬過我, 我覺得佢唔會咬人)
之後我就會摸摸佢個頭, 同佢講: 咁惡做咩姐, 幫你執籠咋衰豬!!

久而久之佢而家好似知道每日果個鐘數就會有個亞四幫佢執籠咁, 好歎咁望住我執
tom1996731 2012-3-29 01:00:23 AM
都唔知佢幾時先知我對佢好
sharonlai 2012-3-29 08:10:19 AM

哈哈,我同happyyuki一樣,定時定候我家小姐見到我去幫佢倒屎倒尿就會坐埋一邊、上二樓灘係度望住我監督住我
又會有時明知我要整野,就我隻手整緊咩,就去搞我整緊個啲
有的仲好笑,平時Dor Dor揀剩啲草會跌晒係籠底,我幫佢拎去扔個時,佢就會仆過黎搶食一兩條,好似話你知「我唔要你都唔准拎走」,當然佢唔會夠我搶
katy 2012-3-29 11:44:06 AM
哈哈~ 籠底D草先正呀~~ (幼葉跌左落去)
yanyi:) 2012-3-29 11:56:10 AM
哈哈,初初俾兔兔蝦係好正常既事~
我記得我初初幫佢換果陣係俾佢通屋跑,
我就做丫四執屎...
yingxbb 2012-3-29 02:33:19 PM
HAHA"" 唔難~~~
man man豬係我每次換籠都係通屋倒亂時間.......
搞到我1心2用~~1路篤住佢....1路洗籠..=.="
HAHA~~習慣哂啦.....
Dylan 2012-3-29 03:39:01 PM
佢細細個果時會抱佢上垃餐桌佢好輕鬆敢
你走向邊面佢個頭就令去邊面好鬼死搞笑摸下佢個佢又好開心敢

而家都唔難不過每次都要等小姐玩完先至可以做 d 野事關小姐每次知道 d 屎屎要丟既時侯就會座起個厠所上面食草發呆之類總之唔想比你丟丟咗起報紙 上面又即刻走去找屎又咬報紙

兔地要悍衛屎屎尿尿同草碎

Dylan 2012-3-29 03:52:26 PM
yingxbb 發表於 2012-3-29 02:33 PM
HAHA"" 唔難~~~
man man豬係我每次換籠都係通屋倒亂時間.......
搞到我1心2用~~1路篤住佢....1路洗籠..=.=" ...

man man 豬好白好可愛呀可唔可以 post 多 d 相比我睇下呢
晴晴 2012-3-29 07:20:50 PM
唔會,
我每次打開個籠頂,
賓紛樂就會自己跳出黎,@@
kwan104kwan 2012-3-29 09:31:49 PM
你用食物糧引左佢係籠出面先,

然後換晒所有物品先俾佢入去嘛!
tom1996731 2012-3-29 09:45:03 PM
出左去我驚睇怇唔住@@
yingxbb 2012-3-30 09:45:52 AM
Dylan 發表於 2012-3-29 03:39 PM
佢細細個果時會抱佢上垃餐桌佢好輕鬆敢
你走向邊面佢個頭就令去邊面好鬼死搞笑摸下佢個佢又好開心 ...

HAHAHAHA~~你隻兔兔咁搞笑既.....
好似同你作對咁...HAHA~~

快速發帖