幾經辛苦 新屋終於裝修好....
早兩日已經搬入新屋
大少對新屋都幾滿意 周圍訓....

搬屋前準備... 大屋變細屋...

新屋既快國角

大屎忽......

好耐冇見既田雞脾

訓覺...訓到咁樣樣

何Hill既私家位

wesky 2012-4-5 10:25:34 PM
細屋搬大屋,真好
happyyuki 2012-4-5 10:48:33 PM
何Hill 入左藍罐!!何Hill 入左藍罐!!何Hill 入左藍罐!!
奶茶媽 2012-4-5 11:06:01 PM
我隻兔兔唔會好似何hill咁哂patpat架
只會好似好有儀態咁下半身開始打側
姐係好似d 泳衣model咁
都唔知係佢有問題定係佢鐘意咁樣= =
threefour 2012-4-5 11:25:15 PM 來自手機
997134 發表於 2012-4-5 11:06 PM

我家的四四也是這樣
Dylan 2012-4-6 12:26:32 AM
997134 發表於 2012-4-5 11:06 PM

我囡囡都有似你個兔兔瞓得好優雅
happyyuki 2012-4-6 12:46:58 AM
我隻囡都係*
通常都係抓抓地, 烏低身, 聞下, 趴低, 伸直手仔, 伸埋港姐長腿, 個頭中中下...
有時都會中槍側訓, 但真係未試過好似何hill 咁伸直兔脾
smallsuishan 2012-4-6 11:24:12 AM
haha... 兔兔既睡姿真係好鬼可愛
望住佢地會好開心!!~~
threefour 2012-4-6 05:43:34 PM 來自手機
smallsuishan 發表於 2012-4-6 11:24 AM
haha... 兔兔既睡姿真係好鬼可愛
望住佢地會好開心!!~~

見到他們舒舒服服就會很開心
奶茶媽 2012-4-6 08:01:37 PM
我個女係聞下地下
之後就中槍
但最搞笑係中槍之後一秒就會即刻反返個港姐pose= =
kwan104kwan 2012-4-6 09:26:55 PM
我既傻豬豬個post 近來都轉左伸直隻脾趴係度!

第一次見到時,我以為自已睇錯!
yingxbb 2012-4-12 02:29:08 PM
佢係梳化後面個張好好笑~~

快速發帖