1P 幣
咩事??我可以點做,依家好多E生都山左門
我住粉嶺的
syt174698 2012-4-5 11:06:25 PM
你搵下呢度個網頁,睇下呢度D兔醫生假期仲會開,唔好等
otistou 2012-4-5 11:19:48 PM
syt174698 發表於 2012-4-5 11:06 PM
你搵下呢度個網頁,睇下呢度D兔醫生假期仲會開,唔好等

VIDEO ????
佢仲呢係TOILET 到
wesky 2012-4-5 11:22:12 PM
佢有冇痾啊? 有冇食野?
依家得 Pet central
otistou 2012-4-5 11:24:17 PM
wesky 發表於 2012-4-5 11:22 PM
佢有冇痾啊? 有冇食野?
依家得 Pet central

有得柯,今日仲肯食,但晚上就係咁 依家唔肯食
otistou 2012-4-5 11:44:59 PM
冇晒人,佢都有時會樹起耳,都識郁,而唔係完全唔郁
會唔會驚定係咩??
另外
http://www.victoriavet.com.hk/eng/information.html
呢間好唔好,上水近D

PS 我BOOK 左大圍
wesky 2012-4-5 11:50:44 PM
otistou 發表於 2012-4-5 11:44 PM
冇晒人,佢都有時會樹起耳,都識郁,而唔係完全唔郁
會唔會驚定係咩??
另外

你要問下識唔識醫兔先
你留意下佢等陣有冇食野同有冇痾, 按摩下肚仔
m1k1 2012-4-6 12:35:55 AM
如果系Pet central你要打去問下邊間系24小時先,因為旺角果間我前排打去問過話E家已經吾系24小時應診
otistou 2012-4-6 12:36:56 AM
依家正常活動,食返野,但有時聽到D 聲,“骨”“骨”聲,,好似飲水果D 聲
Dylan 2012-4-6 12:39:51 AM
Pets Central mk 係 24 小時
otistou 2012-4-6 12:40:18 AM
冇上黎一排,呢到變左好多,唔知有冇人記得我
wesky 2012-4-6 10:10:41 AM
otistou 發表於 2012-4-6 12:40 AM
冇上黎一排,呢到變左好多,唔知有冇人記得我

Welcome back ^^
我記得你問過買咩相機好,影多啲相丫
wesky 2012-4-6 10:11:45 AM
otistou 發表於 2012-4-6 12:36 AM
依家正常活動,食返野,但有時聽到D 聲,“骨”“骨”聲,,好似飲水果D 聲 ...

邊度發出?
otistou 2012-4-6 12:48:53 PM
wesky 發表於 2012-4-6 10:11 AM
邊度發出?

判斷唔到,但依家同平時一樣,走黎走去,應該冇事了,真係唔知琴晚咩事//
otistou 2012-4-6 12:49:18 PM
wesky 發表於 2012-4-6 10:10 AM
Welcome back ^^
我記得你問過買咩相機好,影多啲相丫

係呀=) 買左好耐=)等我POST 下先

快速發帖