今日兔協送貨來,兩個少爺開始混草食,momi 2nd cut 第一次食,他們很喜歡
奶茶媽 2012-4-6 11:42:48 PM 來自手機
不會很碎嗎??
threefour 2012-4-7 05:15:11 PM 來自手機
Oxbow比軟碎,不過有花,有枝有莖!第一次買momi2nd cut,超香草味!
all_loving_it 2012-4-7 06:15:35 PM
threefour 發表於 2012-4-7 05:15 PM
Oxbow比軟碎,不過有花,有枝有莖!第一次買momi2nd cut,超香草味!

Oxbow真係幾碎, 我每次都要過"西"將比較碎"西"出黎......

我都想試下Momi 2nd + Oxbow
threefour 2012-4-7 11:40:58 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-4-7 06:15 PM
Oxbow真係幾碎, 我每次都要過"西"將比較碎"西"出黎......

我都想試下Momi 2nd + Oxbow

Try try....momi 2nd cut 真係超香,三四勁勁勁like...不停eat eat eat
all_loving_it 2012-4-8 12:06:03 AM
threefour 發表於 2012-4-7 11:40 PM
Try try....momi 2nd cut 真係超香,三四勁勁勁like...不停eat eat eat

嗯, 正有此意, 想問Momi 2nd你係咪都響紅蘿蔔到買?

threefour 2012-4-8 12:24:10 AM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-4-8 12:06 AM
嗯, 正有此意, 想問Momi 2nd你係咪都響紅蘿蔔到買?

Momi2nd cut &oxbow 都在兔協訂的!合共$350
happyyuki 2012-4-8 12:25:09 AM
我家兔兔都係食momi 2nd cut 架*
初初唔識, 食KAYTEE, 兔兔食得好少T草*
一轉左MOMI, D 草真係又綠又香, 佢而家日日都好乖食好多草草!
奶茶媽 2012-4-9 01:56:39 AM 來自手機
我個女唔鐘意食momi1cut,好苦腦
happyyuki 2012-4-9 03:45:42 AM
997134 發表於 2012-4-9 01:56 AM
我個女唔鐘意食momi1cut,好苦腦

奶茶係唔係6個月架, 咁應該同我個女差唔多呢*
我見momi個web 到話幼兔岩食2nd cut 的
1st cut 多粗支, 應該對兔兔好d,
但我個囡連2nd cut既粗支都唔鍾意食...所以都唔知幾時同佢轉1st cut好...
奶茶媽 2012-4-9 10:51:51 AM
happyyuki 發表於 2012-4-9 03:45 AM
奶茶係唔係6個月架, 咁應該同我個女差唔多呢*
我見momi個web 到話幼兔岩食2nd cut 的
1st cut 多粗支, 應 ...

大約6-7個月到啦~
佢而家有食緊oxbow呀~
因為早排有兔友比左一大箱我
佢即刻食多左好多
2weeks食完22lbs
我一定窮死........
但又好開心
但我黎緊轉返momi啦~
因為一路有訂
係果排空檔期加上有人送我咪試下
oxbow好碎

快速發帖