星期日帶咗布甸去兔協喺樂富搞嘅奇幻兔樂園玩~
玩咗一陣就帶咗布甸去公園, 等佢跑吓草地.
唔講咁多, 去相~

走到攰, 入去抖吓~

俾兔兔追, 跑呀!!

好大風~

食草草~

wesky 2012-4-6 09:21:47 PM
布甸好靚女丫
happyyuki 2012-4-6 09:30:52 PM
布甸俾大風吹住都眼神堅定, 扎穩馬步, 目光望遠,
一睇就知係經歷過唔少風浪既兔! 哈哈哈!!!
好英呀!!!!!
kkklon 2012-4-7 12:41:25 AM
布甸
好可愛呀~~~好鐘意大風個張相呀~~D毛毛太正啦
奶茶媽 2012-4-7 08:21:06 PM
嗚好似好好玩
但我個女得5-6個月
唔敢帶>_<
sharonlai 2012-4-7 08:43:43 PM
997134 發表於 2012-4-7 08:21 PM
嗚好似好好玩
但我個女得5-6個月
唔敢帶>_

我DOR DOR都只係六個月...... 不過已經成日出街WET
當然做足安全措施,滴好"失"水啦
hamster1013 2012-4-8 09:28:26 PM
多謝大家嘅讚賞!! ^^

今次哩個公園都唔錯, 啲草又夠綠, 而且又有花.
住九龍區嘅兔友可以考慮下~

我都有滴咗虱水先帶布甸出街街架!
sharonlai 2012-4-8 09:40:47 PM
我想問呢個九龍城公園係邊嫁?
hamster1013 2012-4-8 10:22:45 PM
sharonlai 發表於 2012-4-8 09:40 PM
我想問呢個九龍城公園係邊嫁?

哩個係九龍仔公園
地址係九龍城延文禮士道13號
我同布甸影相嗰度係公園入面嘅洋紫荊園
warm_warm 2012-4-9 01:41:22 PM
d相影得好正!!!
yingxbb 2012-4-12 10:53:52 AM
@V@~我都有帶MAN仔去玩丫~~
不過我係星期一~~XDDD

快速發帖