大家可以告訴我哪里買momi草較便宜,拜托了。
ELL 2012-4-10 12:11:54 AM
可以試下去兔協訂貨啊
好似買滿500蚊兔費送貨添
(會員好似有折??都忘記了)
llky1225 2012-4-10 12:21:50 AM
兔協訂貨會不會很貴
kwan104kwan 2012-4-10 01:23:22 AM
我先兩日見到 荃彎R記做緊特價:

三百五 or三百六  四包  momi

又或者到8號  1040 十二包草(好似十一 or十二)
all_loving_it 2012-4-10 01:49:27 AM

Station R 唔貴

* 買滿$240就可以免費送貨

* 就快無草就快D訂貨, 唔係兔兔無草食

* 如果要送貨, 你聽日好訂啦, 因為5係即日訂即日送貨, 你要預返送貨時間   

* 訂貨可以用e-mail或者打電話

Station R網址 :

Station R_1.JPG

Dylan 2012-4-10 01:24:09 PM
兔協 Momi 都平買滿 $300 送貨
又可以幫助被遺棄既兔兔
all_loving_it 2012-4-10 05:55:24 PM
Dylan 發表於 2012-4-10 01:24 PM
又可以幫助被遺棄既兔兔

22磅兔協賣幾$!
Dylan 2012-4-10 08:41:40 PM
all_loving_it 發表於 2012-4-10 05:55 PM
22磅兔協賣幾$!

會員$398
llky1225 2012-4-11 03:37:41 PM
kwan104kwan 發表於 2012-4-10 01:23 AM
我先兩日見到 荃彎R記做緊特價:

三百五 or三百六  四包  momi

現在還有嗎????可以告訴我地址嗎????謝謝!!!
kwan104kwan 2012-4-11 04:10:14 PM
llky1225 發表於 2012-4-11 03:37 PM
現在還有嗎????可以告訴我地址嗎????謝謝!!!

station R Co. 新界荃灣路德圍6號A地下 (852) 97736197

8號兔寵物樂園(荃豐中心) 新界荃灣青山公路144-172號荃豐中心地下(IT駅) GA03號舖 (852) 26998733

8號兔寵物樂園(荃豐中心) 新界荃灣青山公路144-172號荃豐中心地下(IT駅) GA03號舖 (852) 26998733

8號兔寵物樂園(利寶) 新界屯門青河坊3號利寶大廈一樓14號商舖 (852) 26183392

8號兔寵物樂園(雅都) 新界屯門鄉事會路112-140號雅都商場一樓 S93號舖 (852) 26188553

8號兔寵物樂園(元朗) 新界元朗教育路15-19號嘉城廣場一樓1120號舖 (852) 24431581
llky1225 2012-4-12 09:31:40 PM
感謝各位兄弟姊妹的意見!!!令我可以買到較便宜momi草.
kwan104kwan 2012-4-13 08:13:53 PM
llky1225 發表於 2012-4-12 09:31 PM

得閒出街就行下pet shop可能有意外收獲!

期望你下次可以分享更多!
kwan104kwan 2012-4-15 06:53:11 PM
llky1225 發表於 2012-4-12 09:31 PM

最後你去左邊樹買?幾錢?品質如何?
threefour 2012-4-16 12:08:43 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-4-10 01:24 PM
又可以幫助被遺棄既兔兔

Like like like
llky1225 2012-4-16 07:54:07 PM
kwan104kwan 發表於 2012-4-15 06:53 PM
最後你去左邊樹買?幾錢?品質如何?

R記,$358,不錯!!!!

快速發帖